Gramafon Kafe İşletmecisi Hasan Büyükçam, İstanbul'daki Çırağan Caddesi'ndeki gibi Ülkü Caddesi'ni Atatürk'ün portre resimleri ile donattı.

Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği Başkanı olan Gramafon Kafe İşletmecisi Hasan Büyükçam, Ülkü Caddesi'nin adına yakışır bir çalışmaya imza attı. İstanbul'da Çırağan Sarayı ile Dolmabahçe Sarayı'nın arasında kalan caddedeki Atatürk portrelerinden esinlenen Hasan Büyükçam, kafenin karşısındaki duvara 17 adet Atatürk portresi astı. 

YÜRÜYÜŞ YOLUNDA İNSANLAR GÖMELİ

Gramafon Kafe'nin bulunduğu sokağın adının Ülkü Sokak olduğunun altını çizen Hasan Büyükçam, "Karşımızdaki sıvalı duvardan başka bir şey değildi.

Çırağan Sarayı ile Dolmabahçe'nin bulunduğu caddeki Atatürk portrelerinden etkilendim. Yürüyüş yolunda insanlar görsün istedik" dedi.

SİYASETE ÇEKİLMESİN

Hasan Büyükçam, konunun siyasete alet edilmemesi gerektiğini de belirterek "konuyu herhangi bir şekilde siyasi olarak değerlendirmek ya da siyasete çekmek ayıptır.

Burada yapılan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atattürk'ün sözlerini gençlerle buluşturmak, sokağın çehresini değiştirmektir" diye sözlerini tamamladı.

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Görüntünün olası içeriği: ağaç, bitki, araba, ev, gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

Otomatik alternatif metin yok.

Otomatik alternatif metin yok.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Otomatik alternatif metin yok.

Görüntünün olası içeriği: açık hava