Bu gurur Isparta’nın SD OSB’de üretim yapan BLS Makina Türkiye’de bir ilk imza atarak yerli en büyük SLAP Taşıma aracı üretti.

İskenderun Demir – Çelik Fabrikası daha önce bu aracı Almanya’dan alıyordu Bir Isparta markası olan BLS...
 
SD OSB’de üretim yapan BLS Makina Türkiye’de bir ilk imza atarak yerli en büyük SLAP Taşıma aracı üretti. İskenderun Demir – Çelik Fabrikası daha önce bu aracı Almanya’dan alıyordu

Bir Isparta markası olan BLS Makina dizaynı ve mühendislik projeleri tamamen kendine ait olan önemli bir üretime imza atarak Isparta ve Türkiye’ye yeni bir gurur yaşattı.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Isparta Davrazspor Başkanı Bülent Sarıgül’ün yaptığı BLS Makine üretimini Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesine geçtiğimiz günlerde taşımıştı.

BLS Makine önemli bir yerli üretime imza attı. BLS Makine İskenderun Demir – Çelik Fabrikasına çok önemli bir imalat yaptı.

BLS Makina Türkiye ilk kez ülkenin en büyük SLAP Taşıma aracını üretti ve dün İskenderun’a gönderdi. 300 tona kadar taşıma kapasitesine sahip SLAP Taşıma aracının üretiminin tamamı yerli. Projenin dizaynı ve bütün mühendislik projeleri, çalışmaları BLS Makinaya ait.

İskenderun Demir – Çelik Fabrikası daha önce bu aracı Almanya’dan ithal ediyordu. BLS Makine Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarıgül, yeni üretimler yapmak için çalışmalarının sürdüğünü belirterek:”Bu büyüklükte Türkiye’deki ilk SLAP Taşıma aracını üretmekten gurur duyuyoruz. Projenin her aşaması yerli. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.