Isparta'da elektrik kesintisi ( 24 Nisan çarşamba) Isparta'da elektrik kesintisi ( 24 Nisan çarşamba)

Başkan Başdeğirmen, yapımı tamamlanan 6 evin anahtarını mülk sahiplerine teslim etti.
Hatırlanacağı üzere Sütçüler’in Çandır Köyünde geçen yıl çıkan orman yangını nedeniyle birçok ev kullanılamaz hale gelmişti. Yangında tamamen yanan 7 evin yapımını üstlenen Isparta Belediyesi, 6 evin yapımını tamamladı. 
Belediye  Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tamamlanan evlerin anahtarlarını mülk sahiplerine teslim etmek için Çandır’a gitti. Başkan Başdeğirmen’e eşi Şadiye Başdeğirmen ile Belediye Meclis üyesi Gülsüm Tunçbilek de eşlik etti.
Tamamlanan evleri mülk sahiplerine teslim ettiklerini söyleyen Belediye  Başkanı Başdeğirmen, “ Sütçüler ilçemize bağlı Çandır köyünde geçtiğimiz Ağustos ayında çıkan ve ciğerlerimizi yakan orman yangınında evi hasar gören vatandaşlarımızın evlerini tadilat etmiş, tamamen yanan 7 evin yapımını belediyemiz öncülüğünde üstlenmiştik. Eşim Şadiye Hanımefendi ve Belediye Meclis Üyemiz Gülsüm Tunçbilek ile birlikte Çandır köyümüzde yapımı tamamlanan 6 evin anahtarlarını mülk sahiplerine teslim ettik. Aileleriyle birlikte yeni evlerinde sağlıklı ve mutlu bir şekilde oturmalarını diliyorum” diye konuştu.