Ağda, cımbız, jilet, epilatör fark etmez; istenmeyen tüyler için geçmişten günümüze pek çok farklı yöntemler kullanılarak istenmeyen tüylerden kurtulmak istendi. Ancak bu yöntemlerin hiçbiri ne yazık ki Adana lazer epilasyon uygulaması kadar etkili sonuçların ortaya çıkmasını sağlamıyor. Estelite uzmanları da bu konuda en iyi sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Lazer epilasyon uygulaması söz konusu olduğu zaman öncelikli olarak akla gelen şey, yalnızca kadınların bu konuda muzdarip olması oluyordu. Ancak kadınlar kadar erkekler de vücutlarında bulunan istenmeyen tüylerden ötürü kendilerini kötü hissedebiliyorlar. Hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın fark etmez bu konuda istenilen sonuçların elde edilememesinden dolayı da pek çok kişi ister istemez hali hazırda kullanılan yöntemler arasından seçimlerini yapmak zorunda kalıyorlardı. Fakat teknolojinin her geçen gün ilerlemesi ile beraber diğer pek çok konuda olduğu gibi Adana lazer epilasyon konusunda da gözle görülür değişimler kendini göstermeye başladı. Her ne kadar daha öncesinde lazer epilasyon konusunda çok fazla gelişme ortaya çıkmamış olsa da artık insanların isteklerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi hedefleniyor. Ortaya çıkartılan cihazlar sayesinde lazer epilasyon uygulaması ile alakalı insanlar tam anlamıyla aradıkları sonuçları elde etmeyi başarıyorlar.

Isparta'da Başlayan Tavşan Sevdası İşe Dönüştü Isparta'da Başlayan Tavşan Sevdası İşe Dönüştü

 

Lazer Epilasyon Neden Tercih Ediliyor?

Önceki zamanlarda Adana lazer epilasyon uygulaması konusunda çok az alternatifin ortaya çıkmış olması, insanların bu konuda aradıklarını bulamamalarına neden oluyordu. Çünkü kullanıma sunulmuş olan lazer epilasyon cihazları her cilt tipi için uygun olmuyordu. Dolayısıyla bu aşamada her isteyen kişi lazer epilasyon uygulaması ile istenmeyen tüylerinden kurtulamıyordu. Artık bu konuda oldukça etkili adımlar atılmaya başlamış durumda.

Estelite bünyesinde yer almakta olan Adana lazer epilasyon uygulaması için kullanılmakta olan Soprano Titanium cihazı ile beraber en iyi sonuçların elde edilmesi hedefleniyor. FDA onaylı olan bu cihaz sadece kullanıcılarına zaman kazandırmıyor. Bununla beraber son derece konforlu şekilde lazer epilasyon uygulamasının yapılmasını da sağlamış oluyor. 3 dalga boyuna sahip olan cihaz, geniş spot boyutunun yanı sıra bütün cihazlarda bulunan soğutma teknolojisinin de en gelişmiş özelliğine sahip.

Genel olarak Adana lazer epilasyon uygulaması için bu cihazın kullanılmasındaki en büyük etkenlerin başında, bütün cilt tiplerinde etkili sonuçları ortaya çıkartması gelmektedir. Bununla birlikte diğer lazer epilasyon uygulamalarının aksine her mevsim sorunsuzca uygulanabilmektedir. Birçok kişi lazer epilasyon uygulaması yaptırmak istiyor fakat yanık ve acı hissi ortaya çıkmasından dolayı bundan vazgeçiyorlar. Çünkü yapılacak olan yanlış uygulama sonucunda kıl kökleri yok edilmeyeceği gibi ciltte uygulamanın yapıldığı yerlerde yanıklar da ortaya çıkıyordu. Buz lazer uygulamasında ise böylesi olumsuz durumların meydana gelmesi bir durum söz konusu olmamaktadır. Kıl köklerini direkt olarak hedefleyen özel başlı sayesinde en ince tüylerde bile son derece etkili sonuçların elde edilmesi sağlanmış olur.

Geniş tedavi başlığına sahip olmasından dolayı Adana lazer epilasyon uygulaması esnasında en geniş alanlarda bile kısa bir süre içerisinde uygulama hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Hali hazırda lazer epilasyon cihazlarda kendine ait soğutma başlığı yer alıyor olsa da bu başlıklar istenilen sonucu ortaya koymaz. Bundan dolayı da uygulama öncesinde kişi ekstradan lokal anestezi kremlerini uygulamak zorunda kalıyorlardı. Estelite bünyesindeki uzmanlar tarafından yapılmakta olan buz lazer uygulamasında cihaza ait özel bir başlık da yer almaktadır. Böylece uygulama süresi boyunca cildin serin kalması da mümkün oluyor. İstenmeyen tüylerinden etkili şekilde kurtulmak isteyen herkes, https://www.estelite.com.tr/ adresinden buz lazer konusunda detaylı bilgilere erişmiş oluyorlar.