Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milli Seferberlik’ çağrısı doğrultusunda başlatılan Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı dahilinde Isparta’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım başkanlığında görüşüldü. 

İş Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nejat Güneri, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Sedat Yenidünya Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Özge Songül ve İşkur İç Denetçisi Erdal Demir, Isparta Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hüseyin İnceçam, Isparta Çalışma ve İş Kurumu Müdür Vekili Gürsel Öksüz’ün hazır bulunduğu toplantıya, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Vekili,  ilgili daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu, ITSO Başkanı ve sendika temsilcileri katıldı. 

    Müsteşar Yardımcısı Ayrım, 2023 hedefleri doğrultusunda, istihdam teşvikleri, kayıtdışı istihdam, genel sağlık sigortası  ve  birçok konuda bilgiler verdi. 

Toplantıda, başkanlar işçi ve işverenlerin sorunları ve sigorta primleri ile taleplerini Müsteşar Yardımcısı Ayrım ve Bakanlık temsilcilerine aktardılar.