2001 yılında eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, bilimsel, teknik, sosyal ve kültürel üniversiteler arası etkinliklerde işbirliği amacıyla kurulan ve üniversitemizin de dahil olduğu ADIM Üniversiteleri Birliğinin bu yılki 1. Grup İdari Birimler toplantısı, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi tarafından 31 Ekim -01 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlendi.

İki gün süren toplantıya, Üniversitemiz Rektör yardımcısı Prof.Dr. Yıldız Bolat başkanlığında Genel Sekreterimiz, Genel Sekreter Yardımcımız, Daire Başkanlarımız, BAP, Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği koordinatörlükleri temsilcilerimiz katıldı.

Toplantı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in açılış konuşmasının ardından katılım gösteren üniversite rektörleri, rektör yardımcıları başta olmak üzere, birim temsilcileri gruplar halinde bir araya gelerek gündem maddeleri hakkında görüşmelerde bulunarak, ortak sorunları masaya yatırdılar ve yapılan değerlendirmelerle sorunları çözmeye yönelik kararlar aldılar. Toplantı Manyas Kuş cenneti ve müzesi, Kyzikos antik kenti ve Erdek Zeytinli ada ziyaretleri ile sona erdi.