İTFAİYE TEKNİSYENLERİNE BELEDİYEDEN EĞİTİM DESTEĞİ
    TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği alanında eğitim alan öğrencilere Isparta Belediyesi, Keçiborlu Belediyesi ve Atabey Belediyesinden Mesleki Eğitim Desteği.

    3 yıl önce açılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği alanı öğrencileri önümüzdeki yıl mezun olacak. Bu alanda ilimizdeki ilk Teknisyenleri mezun edecek olan  okula Belediye Başkanlarından Mesleki Eğitim desteği geldi. Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet BOYACI ve Okul Müdürü Yaşar AKBAY’ın Belediyeleri ziyareti sonrasında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya GÜNAYDIN 25, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat PARLAK 10 ve Atabey Belediyesi Başkanı Tevfik ATASOY  10 öğrenciye önümüzdeki yıl İtfaiye Müdürlüklerinde Staj ve İşletmede Mesleki yaptırma sözü verdiler. Daha önce 25 öğrenciye  staj kontenjanı ayıran İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile birlikte öğrencilerin tamamına kamu kurumlarında staj imkanı sağlanmış oldu.

    Isparta Belediye Başkanı Yusuf ZİYA GÜNAYDIN ayrıca önümüzdeki yıl İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği atölyelerine Belediye olarak Donanım desteği sağlayacaklarını ifade etti.

    Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya GÜNAYDIN T.O.B.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin atölye binası tamamlandığında itfaiye için yapılacak atölye sınıfının içinin donanım ve dekorasyonunun yapılacağının sözünü verdi. Ispartanın en modern meslek lisesi olan  T.O.B.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bu bölgede itfaiye alanında tek olmasıyla birlikte bölgeye hitap edecek itfaiye personelini yetiştirecek.

Isparta Belediye Başkanı  Yüksek Mimar Yusuf Ziya GÜNAYDIN, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat PARLAK ve Atabey Belediye Başkanı Tevfik ATASOY T.O.B.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde itfaiye alanında eğitim gören öğrencilerin staj eğitimi için gerekli desteği vereceklerini söylediler. Staj eğitimi için üç belediye ile gerekli protokol yapıldı.