AĞUSTOS’TA ITKM’NİN BİTİŞ ZAFERİNİ KUTLAMAK İSTİYORUZ

Ağustos’ta ITKM’nin bitiş zaferini kutlamak istediklerini söyleyen AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, inşaatın bu noktaya getirilmesinde Başkan Başdeğirmen’in büyük katkısı olduğuna dikkat çekti.

Milletvekili Recep Özel, “Isparta’mızın il merkezinin kalbindeyiz. Çok belediye başkanlarımız burada güzelleştirmek, iyileştirmek için çabalar sarf ettiler. Projeler çizildi, inşaatlar başladı, yıkıldı, yapıldı. En son bir önceki dönem belediye başkanımız seçimlere yaklaşılırken, burayı ‘yüzde 80 dolayına getirdik’ şeklinde seçimi alabilmek için bir takım söylemlerde bulunuyordu.

Şu anda yüzde 80 seviyesi denilen inşaata şu an bir baktık ki, bütün o imalatların tamamen değiştirildiğini, söküldüğünü yerine yeni imalatların konduğunu ve bunun kalite olarak da birisi 5.sınıftaki malsa, şu anda en kaliteli imalatın yapıldığını burada görüyoruz.

Sadece burayı bitirmek değil, geçmiş dönemden yüzde 80 seviyesinde bıraktık denilen yerde alıp, geri kalan yüzde 20’yi bitirmiş olsaydı, çok basit ve ucuz maliyetle burası bitirilebilirdi. Neredeyse yeniden bir AVM yapmaktan daha zor şartlarda, daha külfetli, maliyetli burada bir iş yapıldı.

Sağ olsun TMSF kayyum heyeti belediyemizin ve Ispartalımızın bu feryadını duyarak elini taşın altına değil, gövdesini koyarak bu hale getirdi. Müteahhit firma Kültür Merkezinin tamamlanması için mayıs ayı diyor. Tam açılışını ise inşallah 30 Ağustos Zafer Bayramında yapabilirsek, ITKM’nin kurtuluş zafer bayramı olacak.

Burada güzel bir çalışma sürüyor. Isparta’ya şehir merkezinde Türkiye’nin diğer illerindeki avmlerden çok daha farklı bir konseptte bir merkez oluşturuluyor.

Yapanlardan, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu süreçte, buranın bu noktaya gelmesinde Şükrü Başkanın büyük payı var. Belediye başkanlığı seçimlerinde birileri ‘ben buraya ayağımla tekme vurup gireceğim, açacağım’ gibi afaki laflar etti. Evet o şekilde açıp girmek kolayda arkadaşımız buranın halini bilmediği için o tür beyanlarda bulunuyor.

Biz buraya gireceğiz ama sağlıklı ve uzun süre kullanımlı bir daha tamir, tadilata ihtiyaç duyulmayacak kaliteli bir binayı Isparta’ya kazandırıyoruz. ‘iki yıl oldu hani nerede?’ diyenleri de buradan 30 Ağustos’ta açılışa davet edelim inşallah. Başta Şükrü Başdeğirmen başkanımız olmak üzere, buradaki teknik heyetimize, çalışanlara teşekkür ederim.

Şükrü Başkan burası için meclisten karar aldı, riskler üstlendi, bu noktaya getirdik. Risk eşittir, iyi hizmet diyelim. Şükrü Başkanımız inşallah daha güzel işlere de imza atacaktır” dedi.