Bugün ITKM İnşaat alanında bir toplantı yapan TMSF Başkanı Muhittin Gülal ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şu görüşlere yer verdiler.

TMSF Başkanı Muhittin Gülal açıklama yaptı - Burası milli bir değer, TAMAMLAYACAĞIZ

Gülal Yaptığı açıklamada Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, çözüm noktasında bir irade koydu. Biz de bu iradeyi koyuyoruz. Gördüğüm şudur. Burası milli bir değer, ekonomiye kazandırmalıyız. Sayın Belediye Başkanımızın çözüm iradesi çok önemli. Kendisine çabalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.”

BU DÖNEM BİZ ONU GÖRDÜK

TMSF Başkanı Gülal, geçmiş yönetimin ‘Kayyum ile görüşemedik’ suçlamasına yönelik soruya şu cevabı verdi:

“Geçmişe çok takılmıyoruz. Kayyum heyeti ile görüşememe durumu olmadı. Herkes elini taşın altına koymalıydı. Biz onlardan şikayetçiyiz. Tüm Isparta’nın bu hedefe kilitlenmesini arzu ediyoruz.

2-3 ay içinde inşaata başlanacak.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITKM inşaat alanında şu açıklamalarda bulundu:

Başkan Başdeğirmen Gösterdiği “Duyarlılık ve hassasiyetileri için TMSF yönetimine teşekkür etti. Başdeğirmen, Evet ITKM Özlediğimiz, üzüldüğümüz bir alan. Isparta uzun yıllar bekleyiş içindeydi. 

Acaba neden bu zamana kadar bitirilmedi diye kendi kendimize sorduk. 1 yılda çok güzel bir sonuca ulaşacağını göreceğiz. İlk ricamız camimizdi. Şimdi inşaat başladı. Bu güzel bir başlangıç.

Belediye olarak destek olacağız. Artık bu iş 1 yılda bitecektir. ITKM inşallah Sorun olmadan bitecektir.”