ITKM’DE ÇÖZÜM  BÖYLE BULUNDU, MEKTUPLA DEĞİL, YÜZ YÜZE SAMİMİ DİYALOG

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nde inşaat süreci yeniden başladı. Yüklenici firma, ilk olarak camide eksiklikleri gidermek için çalışmalara başladı. Ramazan Bayramı’na kadar caminin ibadete açılması hedefleniyor.

TMSF KAYMUM HEYETİNİ ATABEY’E YEMEĞE GETİRDİ

            Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITKM ile ilgili verdiği sözünü yerine getirmek için yüklenici firma yetkilisi Kayyum heyeti ile 3 kez görüştü. Başkan Başdeğirmen, en son görüşmesinde kayyum heyetini Atabey’e yemeğe getirdi.

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nde önemli gelişmeler yaşanıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta kamuoyuna verdiği söz doğrultusunda önceliğini ITKM’nin tamamlanmasına verdi. ITKM’yi bitirip, ekonomiye kazandırmak için Isparta halkından 1 yıl süre isteyen Başdeğirmen, bu doğrultuda önemli adımlar atıyor. Yüklenici firma Kadıahmetoğulları’nı TMSF adına yönetem kayyum heyeti, 3 kez Isparta’ya geldi, görüşmeler olumlu sonuçlandı.

            Belediye Başkanı Başdeğirmen’in TMSF kayyum heyeti ile kurduğu samimi ve içten diyalog sayesinde ITKM’de yarım kalan inşaat yeniden başladı. Yüklenici firma ilm olarak camide çalışmalara başladı. Caminin eksiklikleri giderilmesi için inşaat çalışmalarına başlandı. ITKM caminin Ramazan Bayramı’na kadar ibadete açılması bekleniyor.

            Belediye ile yüklenici firma arasındaki ITKM çözümünün sırrı ise samimi iletişim. Daha önceki yönetim TMSF kayyum heyeti ile mektupla görüşmeyi tercih ederken yeni yönetim daha samimi bir diyalog içerisine girme yolunu tercih etti. Belediye Başkanı Başdeğirmen, geçtiğimiz hafta cumartesi günü TMSF kayyum heyetini Atabey’de düzenlenen geleneksel yemeğe de getirmişti.