ITKM İLE İLGİLİ FLAŞ TEKLİF

Isparta'nın gündeminden düşmeyen Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili AK Parti Grubu flaş bir teklifte bulundu. ITKM'deki camiyi ibadete açan ve AVM kısımlarındaki inşaatın da yeniden başlaması için çalışmalarını sürdüren Isparta Belediyesi yönetimi, şeffaflık adına ITKM protokol şartlarının mecliste görüşülmesini teklif etti.

Isparta'nın son yıllarına damga vuran Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Göreve geldikten sonra 58 günde ITKM Pazar Camiyi ibadete açan Isparta Belediyesi'nin yeni yönetimi, AVM'nin de tamamlanması adına somut adımlar atıyor.

Bu kapsamda bugün gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında AK Parti Grubu ITKM ile ilgili bir teklifte bulundu. Teklife göre Ticaret ve Kültür Merkezinin yüklenici firması Kadıahmetoğullarına atanan kayyum heyeti ile yürütülen protokol şartları mecliste görüşülecek.

İYİ Parti ile MHP'lilerin ITKM Uzlaşma Protokolü ile ilgili sorularını yanıtlayan Isparta Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Grup Sözcüsü Fahretdin Gözgün, "menfaatler Isparta'nın menfaatine yönelik olacak.

Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

ITKM İÇİN HEPİMİZ GÖVDEMİZİ KOYACAĞIZ

Isparta Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Şenol, belediye meclis toplantısında ITKM ile ilgili gündem maddesinin görüşülmesi sırasında birleştirici mesajlar verdi.

ITKM ile ilgili atılacak her adımın mecliste görüşüleceğini ve tüm meclis üyelerinin bilgisi dahilinde kararlar alınacağını belirten Şenol, “ITKM Ispartamızın kanayan yarası. İnşaat halinde duruyor. Mutlaka çözüm bulunacak. Burada sen-ben yok. Hepimiz bu işe gövdemizi koyacağız. Hiç kimseye verilecek bir taviz yok” diye konuştu.