Milletvekili Özel, FETÖ’cü şirket döneminde yapılan imalatı eleştirdi. Özel, “Uzun yıllardır bir sorun olarak hep gündemde olan ITKM artık bir sorun olmaktan çıkıyor, ilimizin merkezinde yeni bir yaşam alanı olarak gerçekten herkesin beğenisini kazanacağı bir yer olacak. Belediye seçimleri akabinde bu sorunu çözmek için büyük bir gayret içerisine girildi, TMSF ve Kayyum heyeti ile yapılan görüşmeler neticesinde Belediye Meclisinin onayı doğrultusunda yapılan protokolle çalışmalara hızlı bir şekilde başlanmıştı. 
Yapılan çalışmaları yerinde izlemek için ziyarette bulunduk ve bilgi aldık. Yüklenici firmanın ve çalışanlarının bu işi hakkıyla yaptıklarını gördük.
Gördük ki önceki dönemde yapılan imalatların çoğu harap olmuş daha kaliteli malzeme ile yeniden imalatlar yapılmış ve yapılmakta, eski imalat ile yeni imalat arasında bire beş oranında bir farklılık olduğu görülmekte. Yani orası yapmış görünmek için yapılmıyor gerçekten hakkıyla kaliteyle yapılıyor. 
AK Partinin ve Şükrü Başdeğirmen’in farkı farkediliyor.
Emeği geçen herkese gönülden teşekkürler.......
Burayı işallah yeni bir isimle Ağustos sonu Zafer Bayramında bayrama yakışır bir şekilde açmayı da planlıyoruz....” dedi.