Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 23 Nisan’ın Türk egemenliğinin resmen tüm dünyaya kanıtlandığı bir gün olduğunu belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle: 

Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldönümünü büyük bir gurur ve coşku içinde kutluyoruz. Bundan 94 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, her yıl ülkemizde dünya çocuklarıyla kutlanan bir bayramdır. 

Ulu Önder Atatürk’ün Türk Milleti için bu denli önemli bir günü bayram olarak geleceğin güvencesi olan çocuklara armağan etmesi geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza duyduğu sevgi ve güvenin bir göstergesidir. Bizlere emanet edilen; ulusal egemenlik, demokrasi ve laiklik kavramları da çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacaktır. 

23 Nisan’ı Yüce Türk Milletine hediye eden Ulu Önder Atatürk’e şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor ve iş dünyası adına, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılarının ve mutluluğunun daim olmasını diliyor,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. Yılını en içten duygularımla kutluyorum.”