ITSO Başkanı Başdeğirmen’den üyelerine iki davet 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü BaşdeğirmenEkonomi Kampüsü’nde 2 Mart Cuma günü saat 10.00 da ayrı bir toplantı saat 15.00’te ayrı bir toplantı için üyelerine davette bulundu. 

BİRİNCİ DAVET 

Batı Akdeniz İhraçatçılar Birliği (BAİB) Şubat ayı ihracat rakamlarını açıklamak ve sektörel değerlendirme toplantısı yapmak üzere Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2 Mart Cuma Günü saat 10.00’da toplantı yapacak. Isparta Valisi Şehmus Günaydın başkanlığında yapılacak olan toplantıya Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı ile yönetim kurulu üyeleri ve Isparta ekonomisine yön veren işadamları katılacak. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen tüm üyelerini toplantıya davet etti. 

İKİNCİ DAVET İSE 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ünlü Ekonomist Erkin Şahinöz tarafından 2 Mart Cuma Günü saat 15.00’teüyelere yönelik güncel ekonomi konularında konferans verilecek.  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in daveti üzerine Isparta’ya gelecek olan, uzun yıllar ABD Merkez Bankası (FED) de danışmanlık yapan, İstanbul Sanayi Odası Ekonomi Danışmanı, Sabah ve Dünya Gazeteleri Köşe Yazarı Ünlü Ekonomist Erkin Şahinöz, oda üyelerine başlıca şu konularda bilgiler verecek:

 Belirsizlik ortamında finansal risk yönetimi,

Ekonomiyi öngören 4 Temel Gösterge ve Risk Yönetimi Sağlayan 3 Temel Araç,

Blok Zincir Teknolojisi ve Sanayi Sektöründeki olası kullanım alanları, Bitcoin ve Sanal Paralar ile diğer ekonomik konular.

 ​Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cuma günü ITSO EKONOMİ Kampüsü’ndegerçekleşecek olan konferansa tüm üyelerini davet etti.