Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla tüm basın mensuplarını kutladı. Fedakarca çalışan basın mensuplarına teşekkür eden Başdeğirmen, “Kamuoyunu bilgilendirme aşamasında her türlü olumsuzlukları göğüsleyerek görevlerini yapmaya çalışan toplumu aydınlatan, dünyadaki tüm olayları ve gelişmeleri bizlere aktarırken ülkemizin ve ilimizin gelişmesine, tanıtılmasına büyük katkılar sağlayan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı candan kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”dedi. Başdeğirmen’in açıklaması şöyle: 

“Isparta için hayata geçirdiğimiz tüm proje ve faaliyetlerimizde bizlerle birlikte hareket eden basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin hak ettiği yere ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, birçok faaliyet ve çalışmalarımız oluyor. Faaliyetlerimizin duyurulması ve kamuoyu oluşturulmasında şüphesiz ki basın kuruluşlarımızın çok büyük emeği var. İlimizde özellikle basın yayın kuruluşlarından çalışan gazeteci arkadaşlarımızın bize verdiği önemi ve değeri çok iyi biliyoruz. Gazeteci arkadaşlarımızla karşılıklı diyalog ve işbirliği çerçevesinde birçok konuda kamuoyunu bilgilendirerek, çalışmalarımızı duyurma fırsatı buluyoruz.  

Isparta basının ilimizin gelişmesi adına ne kadar duyarlı ve fedakar olduğunu biliyorum, görüyorum ve yürekten destekliyorum.

Türkiye genelindeki illere baktığımızda Isparta’da basının gücünü görmemek imkansız. Ispartamızda çok sayıda gazetemiz, internet sitemiz ve yayın organları ile Yerel Televizyonumuz sayesinde günün gelişmelerinden haberdar olma imkanına sahibiz. Yerel basında çalışan arkadaşlarımızın birçoğu ulusal basın temsilcisi, sesimizin Ulusal düzeyde duyurulmasında çok büyük emekleri var.

Bizlere bu imkanı sağlayan, bizleri etkinliklerimizde hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman olaylara yapıcı yaklaşan ve bu meşakkatli görevi fedakarca sürdüren değerli gazeteci arkadaşlarımızın ’24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar, çalışma hayatlarında başarılar dilerim.”