Emniyet mensuplarının,halkın huzur ve güvenliğin sağlaması noktasında çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten ITSO Başkanı Tutar mesajında şu görüşlere yer verdi:

            “Büyük bir  özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftasını kutluyorum.

Halkının huzurunu gurur ve onur vesilesi sayan değerli polislerimizin, gece gündüz demeden, canlarını hiçe sayarak yaptıkları hizmet asla göz ardı edilemez. Ülke genelinde asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi zor görevleri bulunan polislerimize, milletçe destek olmak ve sahip çıkmak zorundayız. Unutmayalım ki; onların varlığı bizim ve ailemizin güvenliği demektir. 174 yıllık bir geçmişe sahip olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, milletimizin huzuru ve güveni için, vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize ve emniyet mensuplarımıza aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum”