2005'den bu yana başkanlık makam şoförü olarak görev 35 yaşındaki Ömer Şükrü Baysal, kansere yenildi. ITSO başkanı Kaçıkoç, çok değerli, çalışkan bir personelini genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışkan personeli başkanlık makam şoförü Ömer Şükrü Baysal, amansız kanser hastalığına yenik düştü. 3 ay önce akciğer kanseri tanısı konulan Baysal, Ankara Hacettepe Üniversitesi ve S.D.Ü. Tıp Fakültesi Onkoloji bölümünde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 35 yaşında ve bekâr olan Baysal, önceki gün memleketi Senirkent’te toprağa verildi.

2005 yılından bu yana ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkıoç’un makam şoförlüğünü yapan Ömer Şükrü Baysal’a aşırı ayak ağrısı şikâyetiyle gittiği Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Akciğer kanseri tanısı konuldu. Burada bir süre tedavi gördükten sonra Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde ışın tedavisi gören Baysal, bir süredir S.D.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Bölümünde tedavi görüyordu.

Çalışkan kişiliğiyle ITSO’da sevilen bir personeller arasında yer alan Baysal, tüm çabalara rağmen Pazar günü saat 02.30’da hayatını kaybetti.

SENİRKENT’TE TOPRAĞA VERİLDİ
Amansız hastalığa 3 ay gibi kısa bir sürede yenik düşen Baysal’ın cenazesi Pazar günü memleketi Senirkent’te toprağa verildi. Baysal’ın cenazesinde ITSO başkanı Kaçıkoç, Meclis Başkanı Ayhan, ITSO Yönetim kurulu üyeleri,  ITSO Meclis Üyeleri ve ITSO Personeli ile Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’da katıldı.

KAÇIKOÇ ‘ONU UNUTMAYACAĞIZ’
ITSO Başkanı Kaçıkoç, çok çalışkan değerli bir personelini genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek “2005 yılından bu yana birlikte çalıştığımız personelimiz Ömer Şükrü Baysal’ın ölümü bizleri derinden yaraladı. Onun Ticaret ve Sanayi odasındaki yeri hiçbir zaman doldurulamaz. Kendi oğlumu toprağa vermiş kadar üzüntülüyüm. Onu hiçbir zaman unutmayacağız” diye duygularını ifade etti.