Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Almanya'ya iş ve fuar gezisi düzenledi. ITSO üyesi 70 kişinin katıldığı fuar gezisi kapsamında, Almanya'nın en büyük 4 metropolü olan Dusseldorf, Nürnberg, Frankfurt ve Köln'de ikili iş görüşmeleri ve fuar ziyaretleri yapılacak.

ITSO Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen, açıklamasında, gezinin 6 gün süreceğini bildirdi. İş görüşmeleri ve fuar gezilerinin yoğun olduğu programda tarihi ve turistik bölgelere de kısa süreli ziyaretler yapılacağını belirten Başdeğirmen, "Bu kapsamda, Nünberg Stone Tec ve Duesseldorf Metec fuarlarını ziyaret edeceğiz.

Bin 400 euroya üyelerimiz Almanya'nın 4 büyük şehrini gezmiş olacaklar ve fuarlarda kendi faaliyet alanları ve farklı sektörlerle ilgili görüşmeler yapma imkanını bulacaklar." dedi.

Başdeğirmen, bu tür fuarlar ve yurt dışı iş gezilerinin iş adamları için ufuk turu olduğunu ifade ederek, Almanya'dan sonra da yurt dışı iş ve fuar gezilerine devam edeceklerini belirtti. Başdeğirmen, gezi ve fuar kapsamında 20'ye yakın sektörde karşılıklı görüşmeler ve incelemelerde bulunacaklarını anlattı.