ITSO'nun organizasyonunda inşaat sektörü temsilcisi 50 oda üyesi hafta sonu Antalya Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen 22. YAPEX fuarına katıldı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik ücretsiz yurtiçi iş ve fuar gezileri düzenlemeye devam ediyor.  Yıl içinde İstanbul ve Antalya başta olmak üzere büyük şehirlerde düzenlenen ihtisas fuarlarına üyelerini ücretsiz götüren ITSO yöneticileri, hafta sonu da inşaat sektörü temsilcisi üyeleri için  Antalya Expo da açılan ve Yapı Sektörü açısından önem arz eden Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri ve Yapı Yenileme Fuarı’na (YAPEX) ücretsiz gezi düzenledi. 

Fuara , ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen önderliğinde,  Meclis Başkan Yardımcısı Aliihsan Altınok, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Çelik ve Salih Sarıkaya ile meclis üyeleri ve sektör temsilcisi 50 üye katıldı. ITSO üyesi inşaat sektörü temsilcileri, Yapı Fuarı olarak adlandırılan YAPEX’te ağırlıkta olan inşaat  ile yapı dekorasyon malzemeleriyle ilgili birçok yenilikle tanışma fırsatı buldular.

ISPARTALI FİRMALAR GURURLANDIRDI 

Fuarda, doğal taş başta olmak üzere ahşap ve yapı malzemeleri ile ilgili Ispartalı firmalar da boy gösterdi. ITSO Başkanı Başdeğirmen fuarda bulunan Ispartalı firmaları tek tek ziyaret ederek, Isparta adına yaptıkları tanıtım çalışmalarından dolayı teşekkür etti. YAPEX Fuarının Antalya’da açılmasının Ispartalı sektör temsilcileri açısından bir şans olduğunu belirten Başdeğirmen, “Türkiye’nin en büyük ticari platformlarından olan YAPEX Fuarı, uluslararası alanda da yoğun ilgi gören, etkin profesyonel ziyaretçisi ile de son derece dinamik bir ticari atmosfer yaratan ihtisas fuarı. Fuarda sektör temsilcileri olarak, yeni yapı sistem ve teknolojileri, yenileme ürünleri, çatı ve cephe sistemleri, izolasyon çözümleri, altyapı, tesisat, içmimari, seramik ürünler, ıslak hacim ürün ve aksesuarları, doğaltaşlar ve doğal yapı ürünleri ile çevre ve rekreasyon konularındaki ürün gruplarını yakından inceleme imkanı buluyoruz. 

FUARLAR İŞADAMLARI AÇISANDAN BİR FIRSAT 

2006 yılından buyana YAPEX Fuarına üyelerimizi götürüyoruz. ITSO olarak bu tür fuarları önemsiyoruz. Fuarları fırsat olarak görüyoruz, özellikle ihtisas fuarları üyelerimiz adına önem taşıyor. Sektörler her geçen gün gelişiyor ve yenileniyor, fuarlar sayesinde üyelerimiz yeniliklerle tanıştığı gibi iş bağlantıları da kuruyorlar. Bizler işadamları olarak kendimizi geliştirmek için yenilikleri takip etmek zorundayız yoksa yerimizde sayarız ve rekabet edemez duruma geliriz. ITSO olarak yurtiçi fuarlara talep olması halinde üyelerimizi ücretsiz götürüyoruz, Türkiye genelindeki fuarları takip edip sektör temsilcilerini gruplarına göre bilgilendiriyoruz, üyelerimizde ilgi gösteriyorlar, talep olması halinde üyelerimizi fuarlara götürmeye devam edeceğiz. “dedi. 

ITSO’NUN HİZMETİ ÜYELERİNİ MEMNUN EDİYOR 

Fuara katılan ITSO üyeleri, oda yöneticilerine teşekkür ederek, iş ve fuar gezilerinin artarak devam etmesini istediler. İşte üyelerin görüşleri:

Cengiz Karasal: YAPEX Fuarına her yıl katılırım. Her geçen gün inşaat sektörü yenileniyor. Bizlerde bu yenilikleri görme imkanı buluyoruz. ITSO yöneticilerinin bu tür gezilerine daha sık yapmalarını ve üyelerin de bu gezilere önem vermesini istiyorum. Gerçekten faydalı.Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve ekibine üyelerine verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum. 

Selman Boyacı: Ticaret ve Sanayi Odası böyle etkinlikler düzenlediği için yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle yurt içi ve yurt dışı iş seyahatlerine katılma imkanı buldum yöneticilerin böyle çalışmalar yapması üyeler olarak bizleri mutlu ediyor. 

Murat Dolunay: ITSO Meclis üyesi olarak odamızın düzenlediği tüm fuarlara katılmaya çalışıyorum ve tüm üyelerimizin de sektörleriyle ilgili fuarlara katılmasını istiyorum. Fuarlar yenilikleri takip etmemize imkan sağlıyor ve birçok yeni ürün ve firmayla tanışıyoruz. 

Necmettin Akşahin: İnşaat konusunda birçok yeniliği görmüş olduk. Bu alandaki yeniliklerin Isparta'ya taşınmasında fuarların önemi çok büyük. Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine, üyelerini iş gezileri ve fuarlara götürmede öncülük ettiği için teşekkür ediyoruz. 

Kadir Kaçıkoç: ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere yöneticileri üyeleri adına önemli çalışmalar yapıyor fuar gezileri de bu çalışmalar içerisinde. Sektörümüz açısından fuarlara gitmemiz gerekiyor yoksa kendimizi geliştiremeyiz, kendilerine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve fuar gezilerini daha sık yapmalarını istiyorum. 

Ekrem Çetinkaya: Firmamızın gelişmesi ve Isparta’ya daha iyi hizmet verebilmek için yenilikleri takip etmeye çalışıyoruz. ITSO’nun sektörümle ilgili düzenlediği fuarlara katılmaya özen gösteriyorum, gerçekten çok önemli bir hizmet.Toplu gidilen iş ve fuar gezileri hem bizim için hem de fuara katılan firmalar için önemli, bizler sektörümüzle ilgili farklı firmalarla tanışarak ileride kuracağımız iş bağlantılarının temelini atıyoruz. Tüm işadamlarının bu fuarlara katılması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Başkanımız Şükrü Bey her zaman taleplerimize olumlu yaklaşıyor ve biz üyeleri için güzel hizmetler yapıyor kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.