ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Peray ile Genel Sekreter Nihal İspir, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi’yi ziyaret etti. ITSO Başkanı Tutar, ziyaretinde Büyükleblebi’ye Ticaret Odası tarafından hazırlanan ‘Isparta’da Ticaretin Duayenleri’ kitabını hediye etti.
 
IYAŞ’ın ekonomiye ve istihdama büyük katkı sunduğunu belirten Başkan Tutar, “Erol beye hayırlı olsun diyoruz. Ekonomiye ve istihdama olan katkılarınızdan ötürü teşekkür ederiz. Türkiye’de çok ortaklı şirketlerini çoğu battı. IYAŞ ayakta kaldı. Hisse oranları değerlendi, yatırımlarına devam etti. IYAŞ, yıllar geçtikçe değerine değer katıyor. SPK nezdinde işlem gören bir şirket. Bu resmi kurumların kontrol altında tuttuğunu anlamına geliyor. Pandemi sürecinde SPK çok ortaklı şirketlere kar payı dağıtmama tavsiyesinde bulundu. Birçok şirket buna uydu. Ama IYAŞ, ortaklarına kar payı dağıttı. Bu önemli bir şey” dedi.


 
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Büyükleblebi de ziyaretlerinden ötürü ITSO heyetine teşekkür ederek “Bu ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ederiz. IYAŞ’ın genel kurullarına divam başkanlığını hep ITSO Başkanları yapmıştır. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen yıllarca bu görevi layıkıyla yerine getirdi. ITSO Başkanımız Sayın Mustafa Tutar, son genel kurulumuza başkanlık yaptı. Hepimiz aynı şehirdeyiz. Amacımız ortak. Ticaret Odamız Ispartamıza önemli katkıları olan bir meslek örgütü. Bizler de vatandaşlarımıza, çalışanlarımıza ve ortaklarımıza hizmet etmek amacındayız” dedi.