MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Tuncay Engin’i, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve partililer yalnız bırakmadı. Yapılan konuşmalarda, Isparta’nın daha iyi bir şekilde hizmete kavuşması için her zaman birlik içerisinde çalışılmasının gerektiğinin vurgusu yapıldı.

TUNCAY BEY KENDİ KARARIYLA MHP’Yİ TERCİH ETMİŞTİR

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Bildiğiniz üzere Tuncay Engin Isparta’mız için büyük hizmetler vermiştir. Çoğu yatırımlarda kendisini gördük. Tabi ki bir vatandaşlık isteği olarak milletvekilliğinde aday adayı olmuştur. Bu aday adaylığı kapsamında da Milliyetçi Hareket Partisi’ni seçmiştir. Biz Tuncay Engin Bey’le Aday Adaylığı konusunda BAKA’da çalışırken hiçbir şekilde konuşmamız olmamıştır. Tuncay Bey MHP’yi benimsemiş ve kendi kararıyla seçmiştir. Tuncay Bey’in Isparta’ya kazandırdıkları ortadadır. Bu nedenle de Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ediyoruz. Bizi zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz” dedi.

ITSO ISPARTA’NIN EN GÜÇLÜ STK’SIDIR

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, ITSO’yu her zaman Isparta’nın en güçlü sivil toplum kuruluşu olarak gördüklerini belirterek, Isparta halkının görev vermesi durumunda her zaman birlikte çalışacaklarını söyledi.

Engin, “Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiğiniz üzere 4 yıl boyunca hep beraber çalıştık. Belki günde 5 defa görüşüyorduk. Tabi bu görüşmelerin hepsi Isparta içindi. Çok güzel bir sinerji oluşturup bunu bir çok yatırımda güzel bir şekilde kullandık. Biz her zaman ITSO’yu Isparta’nın en güçlü sivil toplum kuruluşu olarak gördük. Sizi her zaman önemsiyoruz. Her zaman birlikte çalışacağımız inanıyoruz. Ortak amacımız Isparta’nın kalkınması. Biz de bundan sonra siyaset yolunu tercih ettik. Ülkemizin bulunduğu bu zor durumları göz önünde bulundurduğumuz da,  ülkemizin birlik ve bütünlüğünün teminatı olduğu için MHP’yi tercih ettim. Aday olursak ve daha sonra da Isparta’mız bize görev verirse Isparta için her zaman çalışacağız” şeklinde konuştu.

MEMLEKETE HİZMET ETMEK İSTEYEN HERKESİN YANINDAYIZ

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Tuncay Engin’in Isparta için büyük katkıları olduğunu belirterek, milletvekilliği aday adaylığı sürence Isparta’ya hizmet etmek isteyen herkesin yanında olduklarını söyledi.

Başkan Başdeğirmen, “Tuncay beyi iyi tanıyoruz. BAKA’nın kurucu genel sekreteri olarak Isparta’ya büyük yatırımlar kazandırdı ve o zaman dostluğumuz başladı. Tuncay Bey BAKA görevindeyken hiçbir şekilde bölge ayrımı yapmadan herkese yardımcı oldu. Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde hem Isparta’ya, hem de Türkiye’ye hizmet etmek istemesi çok güzel. Biz memlekete hizmet etmek isteyenlerin her zaman yanındayız. Isparta ve Isparta’nın geleceği için çok iyi olur inşallah. Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu.