Isparta protokolu ITSO "nu verdiği İftar Yemeğinde Buluştu.

Dün Gece Ayazmana Mesireliğinde ITSO Tesislerinde ITSO tarafından verilen iftar yemeğinde Isparta Protokolu, Daire Müdürleri, Isparta Belediyesi Meclis Üyeleri, ITSO Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Liderlerinde oluşan 500 Kişilik iftar yemeğinde bir araya geldiler.

 

İftar yemeğine katılan protokol üyeleri ITSO tarafından yapılan ITSO Tesislerine hayran kaldıklarını dile getirdiler. Yemeğe Başta Isparta Valisi Şemsettin Uzun, SDÜ Rektörü M.Baydar , Belediye Başkanı Hasan Balaman,Ağır Ceza Başkanı Vehbi Şekerci, İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Dal, ITSO Başkanı Hasan Hüseyin KAÇIKOÇ, ITSO Meclis Bedri Ayhan, ITSO Meclis Üyeleri katıldılar.

 

Yemekte Bir Konuşma Yapan ITSO Başkanı H.Hüseyin KAÇIKOÇ “ Bu yemekte kamu ile ticari ve sanayi erbabını birleştirmek istedik. Biz aynı zamanda geçmiş senelerde olduğu gibi bu senede maddi durumu iyi olamayan vatandaşlara erzak, öğrenciler kırtasiye ve giyim yardımı yaptık. Ayrıca Belediye tarafından verilen iftar çadırındada 1 gün de biz yemek verdik. Bu yardımlarımız her sene devam edecektir. Çünkü bu aylar hoşgörü ayı, insanların birbirlerine yardımcı olan bir ay"dır.” Dedi.