Temeli küçük tasarrufların bir araya getirilmesi ve halk ortaklığına dayanan İsparta Yatırım AŞ (IYAŞ), kuruluş yıldönümü için geleneksel hale getirilen indirim günleri programını yayımladı.

Bu sene 13. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan IYAŞ'ta 12 gün süreyle, 4 ana grupta yüzde 25 ile yüzde 60 oranında indirimli satışlar yapılacak.

EN BAŞARILI ÖRNEK

Halk ortaklığının en başarılı örneklerinden biri olan ve bundan sonraki girişimlerde referans gösterilecek IYAŞ'ın 13. kuruluş yıldönümünde uygulayacağı kapsamlı indirim programını Genel Müdür Adem Demiralay açıkladı.

ISPARTA İÇİN FEDAKÂRLIK

Isparta Yatırım AŞ'hin, tedarikçiler ile bir konsensüs oluşturduğunu anlatan Genel Müdür Demiralay, "Biz de kâr marjından fedakârlık yaparak yüzde 60'a varan oranlarda indirim uygulayacağız.

Geleneksel hale getirilen bu çalışma İsparta'ya bizim bir teşekkür borcumuzdur. IYAŞ ve tüm diğer unsurları İsparta'nındır, İsparta'nın eseridir. IYAŞ, artık kurumsallığını tamamlamış, köklü bir yapı haline gelmiştir. Ve geleceğe de 'halk ortaklığına dayalı bir sistemin kurabileceği, başarılabileceği' mesajını vermiştir" dedi.

4 ANA GRUPTA İNDİRİM

5-16 Mart tarihleri arasında, 'Gıda, Temizlik, Zücaciye, Beyaz Eşya'da 300'den fazla üründe yüzde 25 ile yüzde 60'a varan oranlarda indirim uygulanacağını kaydeden Demiralay, "ünilever, Ülker ve Ankara Grubu gibi dev tedarikçilerimiz bu kampanyaya katılıyor.

  ısparta'ya en büyük teşekkürümüz 2011'de de yüzde 60'a varan oranlarda indirim olacaktır. IYAŞ, bu sene 13. kuruluş yıldönümünü kutluyor. İndirim kampanyası süresini 12 gün olarak belirledik. İsparta için, İsparta ile birlikte proje üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

VERGİ REKORTMENİ

Bu arada 2009 döneminde Kurumlar Vergisi İlk 100 Rekortmenler Listesi'ne 5. sıradan girdiklerini belirten Genel Müdür Demiralay, "IYAŞ bugün doğrudan 350 ve  dolaylı yöntemlerle 1000 istihdam sağlıyor" açıklamasında bulundu.