Isparta’da yatırım ortaklığının en iyi örneği gösterilen IYAŞ 14’üncü yaş gününü de geleneksel indirim günleriyle müşterileriyle kutlamaya hazırlanıyor. Demokrat ve Gülses ekibini kabul eden IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, ‘Gücümüzü Isparta halkından alıyoruz” dedi

1997 yılı başlarında girişimci ruha sahip ve birbirine güvenen, ülke ekonomisine katkıda bulunmak için 10 arkadaşın biraraya gelmesiyle kurulmuş olan IYAŞ, (Isparta Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi) bu yıl 14. yaş gününü kutluyor. Küçük tasarrufları biraraya getirerek  bugün halka açık bir şirket haline gelen ve  2100 ortağa ulaşan IYAŞ,  14’üncü yaşını da geleneksel indirim günleriyle kutlayacak.

YÜZDE 40’I MÜŞTERİNİN

CEBİNDE KALIYOR

IYAŞ Yönetimi Kurulu Başkanı Bahattin  Şenol, kendisini ziyaret eden Demokrat Gazetesinden Mehmet Erçakır, Mustafa Baş ve Ferhat Kaya ile Gülses Gazetesi sahibi Ali Çokyaşa’nın sorularını yanıtladı. Şenol, 14 Mart ‘ta başlayacak olan kampanya ile bir çok üründe yüzde 50’ye varan oranlarda indirim yapılacağını belirterek, “Bu kampanyalar sayesinde ciromuzun yüzde 40’ını halkımızla paylaşmış oluyoruz.  Bu anlamda Isparta ekonominse büyük katkı sağlıyoruz. 11 milyon TL civarındaki cironun 4.5 milyon TL’si  Isparta halkının cebinde kalıyor. Elbette bu Isparta’ya büyük bir hizmet. Ekonomik açıdan büyük kazançtır” dedi.

IYAŞ HALKIN SAYESİNDE VAR         

 IYAŞ AVM’nin 963 firmayla birlikte bu kampanyayı düzenlediğini kaydeden Şenol, “Çalıştığımız firmalarında Isparta’ya sağlanan ekonomik katkıda büyük ölçüde yararı vardı. Firmalarımıza da bu nedenle teşekkür ediyorum. Yıl içerisinde düzenlediğimiz otomobil ve daire kampanyalarına Isparta halkının gösterdiği ilgiden dolayı da Isparta halkına çok teşekkür ediyorum. Bu kampanyalar sayesinde halkımız IYAŞ’a yoğun ilgi gösteriyor.  IYAŞ gücünü Isparta halkından alıyor.    IYAŞ’ın  IYAŞ olmasını sağlayan Isparta halkıdır. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.  Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyor. Herkesi 12gün sürecek olan indirim günlerine bekliyoruz” şeklinde konuştu.