Ispartalılar tarafından yoğun katılım gören kampanyanın, çekilişinin ardından otomobil kazanan talihliler, araçlarını teslim aldı. Dün saat 16.00’da yapılan teslim töreninde hediyelerini alan talihlilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

FORT FİESTA ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA GİTTİ
 Isparta’nın öncü markalarından olan IYAŞ, bir hayra daha vesile oldu. İsmini açıklamak istemeyen bir talihli, kazandığı aracın çocuk esirgeme kurumuna bağış yapılmasını istedi. “Allah olmayanlara versin” diyerek bağış yapan talihli, bu şekilde daha çok mutlu olacağını söyledi.

MUTLU ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
 “Beşi bir yerde” isimli kampanyanın Isparta’da 2012 yılına damgasını vurduğunun dikkatini çeken IYAŞ A.Ş. Genel Müdürü Adem Demiralay “Müşterilerimizin bizden yaptığı alışverişler karşılığı sunduğumuz kampanyamızın bir ayağını daha bitirmiş bulunmaktayız. Isparta halkını mutlu etmek en büyük sevincimiz, böyle olmaya da devam edecek. Her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz kampanyamızla birçok kişiyi mutlulukla buluşturuyoruz. Müşterilerimiz mutlu oldukça bizlerde mutlu olmaya devam edeceğiz” dedi.

OLDUKÇA ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDEYİM
 Otomobil kazanma mutluluğuna kapılan talihliler, araçlarını dün saat 16.00 itibariyle teslim aldı. Yapılan teslim töreninde objektiflere poz veren şanslı talihliler, kısa röportajlar vermeyi de ihmal etmedi.

 2012 model Fort Fiesta kazanan İlhan Yayla isimli talihli, “Otomobili kazanmış olmama halen inanamıyorum. Büyük şaşkınlığım devam ediyor. Bu güne kadar her türlü alışveriş ihtiyacımı karşılayan IYAŞ, bu sene büyük mutluluk yaşattı” şeklinde konuştu.