IYAŞ, 11. Şubesini Çünür'e açtı. Çünür Mahallesi 5477 Sokak Gökçeay Sitesinde faaliyet gösteren Iyaş Market, yapılan açılışın ardından vatandaşlarla buluştu.
Dualarla yapılan açılışın ardından vatandaşlar. Dev indirimden faydalanarak açılışa geçtiler.
Ayrıca açılışta helva ikramında da bulunuldu.
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblei IYAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek katıldı
"ISPARTA'MIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN"
Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek ise IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi'ye teşekkür ederek, "Açılışımız önce hayırlı uğurlu olsun diyelim. Şehrimize kurumumuza, mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Isparta'mızın yerli bir firmasıdır, tabiikî mahallemizde olmaktan bizde onur gurur duyarız. Burada Sayın Başkanımız Erol Büyükleblebİ'de 44 Mahalle muhtarımızı zaman zaman çağırıp fakirin fukaranın yanında oluyor- Rica ettiğimizde kırmadan dökmeden garibanın fakirin yanında olduklarını biliyoruz. Bu konuda mahallemize Isparta'mıza hayırlı uğurlu olsun inşallah mahallemizde böyle bir eksikliğin giderildi" dedi. "SANKİ SÜPER LİGDEKİ BİR TAKIMIN ŞAMPİYON OLDUĞUNDA VERDİĞİ HEYECAN GİBİ ÇOK HEYECANLANDIM"
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi İse "Şimdi Allah dükkân kapatmak değil açmak nasip etsin. Bunun heyecanı ayrı bir olay. Sanki Süper ligdeki bir takımın şampiyon olduğunda verdiği heyecan gibi çok heyecanlandım. Bunun devamını inşallah getirsin. Çünürlü vatandaşlarımızın, arkadaşlarımız hep talep ediyorlardı. 1 yıldır falan geldik baktık çok güzel, yapılaşma, yollar ve parklar olmuş. IYAŞ marketin eksik olduğunu gördük. Bundan öncede binaları yapan yolları yapan hizmet veren herkese teşekkür ederiz. İnşallah hepimiz Çünürü'müz, Isparta'mız müşterilerimiz için hayırlı uğurlu olur. Şimdi burada gerçekten çok güzel indirimler var. İndirim uyguladık biliyorsunuz. IYAŞ'ın 14 Martta 1 ay süren bir indirim var. Bundan sonra bu pandemiden dolayı her ayın 11 İnde indirimler devam edecek. Mağaza müdürlerimizle, satış müdürlerimizden Çünür'de üstüne çıkmamız gerektiğini ve bundan sonrada devamını getirmesini toplantıda söyledik. Bende baktım bende denetledim. Özellikle bayanlara sordum bayanların fiyatları daha çok takip ettiği için onlarda çok mutlu oldu. İnşallah bundan sonra daha güzelini daha iyisini yaparız" diye konuştu.