IYAŞ’ın çekilişi Cumartesi günü

IYAŞ Alışveriş merkezinin araba çekilişi  13 Aralık Cumartesi günü yapılacak. 4 ay süren kampanya önceki gün sona erdi. Kampanya süresince 69 Tl’lik alışveriş yapanların çekilişe katılma hakkı elde ettiğini belirten IYAŞ mağazalar müdürü Adem Demiralay, Cumartesi günü IYAŞ kafeterayasında noter huzurunda gerçekleşecek çekilişte 5 talihliye araba vereceklerini söyledi. Bugüne kadar 90.898 kişinin çekiliş hakkı elde ettiğini belirtüen Demiralay, kampanyaya ilgi gösteren müşterilerine teşekkür ederek konuşmasını şöyle tamamladı.

‘IYAŞ’ın kuruluşundan itibaren her yıl çeşitli indirimler, atkiviteler ve kampanyalar ile müşteri memnuniyetimizi ön planda tutmaya çalıştık, bu yılki kampanyamızda da toplam 190 hediye dağıtacağız, bu hedeyeler arasınhda 1 kişiye Opel mokka, 4 kişiye Opel Corsa, 5 kişiye Buzdolabı, 20 kişiye Tv, 25 kişiye cep telefonu, 35 kişiye Fırın, 45 kişiye tablet bilgisayar, 55 kişiye süpürge hediyemiz olacak’ dedi.
Öte yandan IYAŞ AVM’ninde Mercedes kampanyasına da yoğun ilginin olduğu ve kampanyanın 31 Aralık tarihinde sona ereceği öğrenildi.