Hizmet sektöründe 1997 yılından bu yana Isparta ili ve çevre ilçelerinde market zincirleri bulunan IYAŞ A.Ş 2010 yılında yaklaşık 30 milyon dolar yatırımla IYAŞPAR AVM yi Isparta  çevre il ve ilçelerinin hizmetine sunmuştur.

Isparta, Burdur, Dinar, Sandıklı, Yalvaç, Eğirdir,Şarkikaraağaç,Bucak il ve ilçelerinden önceki yıllarda alışveriş için akın akın Antalya ya alışverişe giden ziyaretçiler IYAŞPARK Avm nin bölgede verdiği hizmetten yakın, kaliteli ve ulaşılabilir bölgede olmasından dolayı bölgede adeta alışverişin kalbi haline geldi.

Hafta içi günlük ziyaretçi sayısı 10-15 bin, hafta sonu ise 25-30 bin arasındadır. ortalama bir kişi 23 tl harcama yapmaktadır.

Hizmet sektöründe  Isparta’da marka haline geldiklerini söyleyen IYAŞPARK AVM Müdürü  Celalettin ÇALIŞ, 50 bin metrekare arsa üzerinde 35 bin kapalı alanı 22 bin metrekare kiralanabilir alanı ve içinde gokart, buz pisti, altı salonlu sineması, eğlence salonu ile 47 kişiyle hizmet vermektedir.

Ocak ayından itibaren ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi çalışmalarına Akdeniz Denge Danışmanlık ile başlayan firmamız, ISO 9001 belgesi alarak yaptığı kaliteli hizmeti bir kez daha tescillemiş ve bundan sonra da kaliteli hizmete devam edeceğini taahhüt etmektedir.

Akdeniz Denge Danışmanlık Yöneticisi Metin Arıkaya’ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.