ISPARTA-

Iyaşpark AVM, 14 Mayıs  Anneler Günü’ne özel Çarkıfelek yarışmasıyla ziyaretçilerine hediyeler dağıtıyor, üstelik yarışmaya katılan hiçbir anneyi eli boş göndermiyor.

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ev sahipliği yaptığı eğlenceli etkinliklere Anneler Günü’nde gerçekleştireceği Çarkıfelek yarışmasıyla devam ediyor.

 Kahve Dünyası, Waffle Art, Osmanlı Saray Çarşısı, Eşarp Sepeti, Çiğ Köftem, Fotocopy Center, Kahvegül, Mio Aksesuar, Beni Yıka, Dry Dry, Fun Cıty, Modaline, Tekzen, Özdilek, Benckıser, Unısel, Evyap firmalarının sponsorluklarıyla 14 Mayıs Pazar günü 10.00 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Çarkıfelek yarışması, hem heyecanlı anlara sahne olacak hem de Iyaşpark AVM  ziyaretçilerine birbirinden güzel hediyeler dağıtacak. Etkinlik kapsamında, 150 TL ve üzeri alışveriş yapan anneler faturalarıyla birlikte etkinlik alanına gelerek çarkı bir kez çevirme hakkına sahip olacak. Böylece dijital ekranında yer alan hediyelerden birini, bastığı butonla kendisi seçmiş olacak. Yarışmaya katılan herkes, evine yüzlerce sürpriz hediyeden birini kazanmış olarak dönecek. Farklı etkinlikleriyle bölgenin çekim merkezi olan Iyaşpark AVM, eğlenceli Çarkıfelek yarışmasıyla Anneler Günü’nü unutulmaz kılacak. Ayrıca anneler için özel olarak oluşturulan fotoğraf çekilme alanı da Anneler Gününde ziyaretçiler için unutulmaz bir anı bırakacak.