Bugüne kadar kuruluş yıldönümlerinde belirli sürede indirim kampanyaları uygulayan IYAŞ, artık sürekli indirim yapacak. Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Ispartalılara “365 gün indirim var” müjdesi verdi.

SÜREKLİ İNDİRİM VE IYAŞ AVANTAJ KART

         13. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan indirim kampanyasının bereketli ve istenildiği gibi geçtiğini belirten Şenol, artık sürekli indirim uygulanacağını söyledi.

Geleneksel kuruluş yıldönümü indirim kampanyalarının yanı sıra haftanın her günü en az 50 kalem üründe indirim uygulanacağını belirten Şenol, ayrıca müşterilere IYAŞ Avantaj kart verileceğini duyurdu.

Bu kart ile yıldızlı ürünlerde yüzde 10 indirim yapılacağını belirten Şenol, indirimsiz ürünlerde de puan verileceğini söyledi. IYAŞ’ta uluslararası mağaza zincirlerinin tercih ettiği indirim modellerinin uygulanacağını bildiren Şenol, Isparta halkının daha ucuza ihtiyaçlarını karşılayabileceğini ifade etti.

IYAŞTAN İSTİHDAM GARANTİLİ KURS

Öte yandan IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şenol, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü ile işbirliğinde iş garantili Kasiyerlik kursu açtıklarını anlattı.

Devletin kurs kapsamında 6 ay boyunca kursiyer başına 427 TL destek verdiğini kaydeden Şenol, "IYAŞ-İŞKUR işbirliğinde iş garantili kurs açarak hem devletin imkânından faydalandık hem de eleman ihtiyacımızı karşıladık.

32 kişilik kasiyerler kursu sonucunda yüzde 50 oranındaki kursiyeri iş sahibi yaptık. Bu kursiyerlerin kurs süresince 427 TL'ye kadar ücretini devlet, üstünü de biz verdik. Devletimizin bu imkânını en iyi şekilde kullandık" diye sözlerini tamamladı.