IGC’DEN IYAŞ’A ZİYARET
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve beraberindeki gazeteciler IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi ve Ekspres Gazetesi Sahibi Mustafa Savlu, Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Duayen Gazeteci Nasuh Özkan, Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tuna Ünal ve Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ‘ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Mustafa Baş, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı’ya Erol Büyükleblebi’nin vefatından duydukları üzüntüyü dile getirerek başsağlığında bulundu. Baş, Dağlı’ya ayrıca IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmesinden dolayı da hayırlı olsun dileklerini belirterek başarılar diledi.
IYAŞ YOLUNA DEVAM EDECEK
Isparta Gazeteciler Cemiyetinin kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı’da, “Iyaş ailesi olarak Erol Beyin vefatından dolayı son derece üzüntü içerisindeyiz. Kendisiyle yıllarca beraber çalıştık ve IYAŞ’ın bugünlere gelmesinde kendisinin de gayretleri büyüktü. Kendisinin vefatı sonrası yönetim kurulumuz yeniden yapılanma içerisine girdi ve başkanlık görevini ben üstlendim, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ise Hasan Ali Meydan arkadaşımız getirildi. Erol Beyin vefatı ile eksilen yönetim kuruluna ise bir arkadaşımızı atadık” dedi.
Kendisinin 1995 yılında PTT’den emekli olduğunu hatırlatan Süleyman Dağlı, 1996 senesinde kurdukları Iyaş’ın 25 yıllık kuruluş hikayesini anlatarak Iyaş’ın bugünlere kolay gelmediğini aktardı. Geçmişte ortakların vermiş olduğu hisse paralarıyla Iyaş’ın önemli bir sermaye gücüne sahip olduğunu ifade eden Dağlı, en büyük yatırımlarının ise Iyaşpark olduğunu söyledi. Iyaş’ın dün olduğu gibi bundan sonra da Isparta’ya yönelik hizmetlerine devam edeceğini kaydeden Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, IYAŞ AVM’nin bulunduğu alanın yenilenme işinin ise daha sonraki yıllarda gerçekleştirileceğini kaydetti. 
Dağlı, Isparta Basınına da  IYAŞ'a olan destek ve güvenlerinden dolayı teşekkür etti. 

SDÜ Rektörü Saltan ve ekibinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret SDÜ Rektörü Saltan ve ekibinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret