KAMUOYUNA DUYURULUR

    Isparta Yatırım A.Ş, 1996 yılında 10 kişinin önderliğinde Isparta halkı tarafından kurulmuştur. IYAŞ o günden bugüne kadar halkından aldığı destek ve güvenle daha çok üretim, daha çok istihdam ve ülkesine daha çok vergi verme hedefi doğrultusunda adımlarını atmıştır. Isparta'nın ilk hipermarket alışveriş merkezi IYAŞ'ın eseridir. Isparta'nın ilk günümüz modern hayatın gereksinimi olan AVM yatırımı yine IYAŞ tarafından gerçekleştirilmiştir. Şehrimizin atıl kalan Isparta Oteli ve Süleyman Demirel Kongre Sarayı, IYAŞ tarafından yeniden ilimize yakışır bir şekilde hizmete sunulmuştur.

Iyaş bir tarafından ticari hayatını sürdürürken diğer tarafıdan devletine ve milletine karşı görevlerini yerine getirmektedir. IYAŞ Selçuklu İlköğretim Okulu, Fatih Mahallesi Toplum Sağlığı Merkezi sosyal sorumluluk projelerinden en önemlileridir. IYAŞ ve bağlı olduğu şirketler gurubu bünyesinde 1000'den fazla kişiye iş imkanı sunulmaktadır. Isparta'da faaliyet gösteren birçok esnaftan mal temini yapmaktadır. IYAŞ Isparta'nın sosyal hayatına büyük katkılar sunmaktadır. IYAŞ'sız bir Isparta düşünülemez. 

    IYAŞ'ın bugünlere gelmesinde fikirleri, kararları ve icraatları ile çok büyük katkıları olan Yönetim Kurulu  Başkanımız Sayın Bahattin Şenol'un devletine ve milletine bağlılığından, sadakatından bir nebze kuşkumuz yok. Adalete ve devlete olan güvenimiz tamdır. Ancak IYAŞ, ne Bahattin Şenol'un ne de emanetçi olan bizlerin malıdır. IYAŞ bir grubun, bir örgütün malı da değildir. IYAŞ Isparta halkının malıdır.

2000'den fazla ortağı olan IYAŞ'ın yönetim ve diğer organlarını seçecek merci Genel Kuruldur. Kanunlar kapsamında her yıl toplanan IYAŞ Genel Kurulu, kendisini yönetecek kişileri belirlemekte ve alınan kararlarla ilgili yetkisini vermektedir. Bahattin Şenol ve ekibi de genel kurulun kendisine verdiği yetki doğrultusunda şirket menfaatleri doğrultusunda adımlarını atmaktadır.

    Yönetim Kurulu Başkanımızın tutuklanmasından sonra Sabah Akdeniz ekinde çıkan bir haber ve ortaya atılan iddialar tamamen yalandır. Futbolcu Hakan Şükür'ün IYAŞ A.Ş'den hissesi olduğuna yönelik iddia iftiradır. İftira sahipleri iddiasını ispat etmek zorundadır. Hakan Şükür'ün IYAŞ'ta bir tek hissesi yoktur. Cemaatin etlerinin IYAŞ marketlerinde satıldığı iddiası da iftiradır. Bu iftiraları ortaya atanlarla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Yazılanların iftira olduğu yüce mahkemenin kararı ile de ortaya çıkacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla.

YÖNETİM KURULU    
IYAŞ ISPARTA GIDA SANAYİ VE TİC. A.Ş