Isparta‘da Muhammed Uslu ve Enver Taha Aydın’ın hazırladığı Labirent programına konuk olan Isparta Barosu eski Başkanı, İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, “ISPARTAYI KONUŞUYORUZ” isimli programda aday olduğu seçimle alakalı son derece önemli açıklamalarda bulundu.

SİYASETTE İHANETE UĞRADIM..!

Programda bir gazetecinin, ihanete uğradığınızı söyleyebilir misiniz? sorusuna karşılık Gökmen Gökmenoğlu şu şekilde cevap verdi.

Gökmenoğlu Kumcu’nun sorusuna karşılık, “Siyasetle uğraşıp ihanete uğramadım diyecek kişi sayısı çok azdır. Ben siyaseti şöyle gördüm; Ben yüzme bilmiyorum dedim, olsun biz senin yanındayız dediler. Atla denize dediler, bende ben cesur adamım atlarım dedim ve atladım. Elbiselerini de çıkar dediler tamam çıkartırım dedim. Onlar bizde simit var sana atarız dediler fakat ben denize atladığımda biz sana destek oluruz diyenler benim elbiselerimi alıp kaçtıklarını gördüm ben.” dedi.

ADAYLIK İÇİN PARA ALDINIZ MI ?

Adaylık için para aldınız mı sorusuna karşılık Gökmenoğlu partisinden bile para almadığını hatta genel merkez tarafından gönderilen paranın bile kendisine verilmediğini söyledi.