ISPARTA - İYİ PARTİ'DE Eğirdir İlçe Başkanı Özgür Tandoğan'ın İl Başkanı olarak atanmasından sonra yaşanan istifa depremi sürüyor. Başından beri Mehmet Yılmaz Ertekin yönetimini destekleyen Yalvaç İlçe yönetiminde de hareketli saatler yaşanıyor. İlçe teşkilatının saat. 20.30'da olağanüstü toplanacağı öğrenilirken, ilçe Başkanı İlhan Yüksel'in istifa edeceği belirtildi.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI VE YÖNETİM İSTİFA ETTİ

İyi Parti'de bir istifa haberi de gençlerden geldi. Özgür Tandoğan'ın il başkanı atanmasının ardından İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Dr. Mert Bozok yönetim kurulu ve beraberindeki genç partililerle birlikte  Gençlik Kollarından istifa etti. 60 kişinin istifa dilekçesi İYİ Parti İl başkanlığına sunuldu. Gençlik Kolları Başkanı Bozok, "Kimse partimizin önünden geçemezken gençlik kolları olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduğumuz halde emeklerimiz hiçe sayılarak dayatmayla bir il başkanı atanmıştır. Eğirdir Gençlik kollarını bile atayamayan bir ilçe başkanının  il başkanı olmasını doğru bulmuyorum" dedi.  

İŞTE İSTİFA EDENLER

İl Teşkilat Başkanı Etem Şimşek, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Marulcu, İl Başkan Yardımcısı Atalay Atay, İl Başkan Yardımcısı Kubilay Över, İl Başkan Yardımcısı Birkan Dikmen, İl yönetim kurulu üyeleri Emrah Çiftçi, Şevket Güç, Mehmet Bozok, Mert Bozok, Hüseyin Alkan, Melih Ersöz, Samet Akpınar, Nurettin Altıniş, Hayrettin Cevdet Şani.

İyi Parti'de bir istifa haberi de gençlerden geldi.

Özgür Tandoğan'ın il başkanı atanmasının ardından İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Dr. Mert Bozok yönetim kurulu ve beraberindeki genç partililerle birlikte  Gençlik Kollarından istifa etti, 60 kişinin isitfa dilekçesi İYİ Parti İl başkanılğına sunuldu. Gençlik Kolları Başkanı Bozok, "Kimse partimizin önünden geçemezeken gençlik kolları olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduğumuz halde emeklerimiz hiçe sayılarak dayatmayla bir il başkanı atanmıştır. Eğirdir Gençlik kollarını bile atayamayan bir ilçe başkanının  il başkanı olmasını doğru bulmuyorum" dedi.