Isparta Belediyesi önemli bir kültür hizmetine imza atıyor. Son yıllarda gençlerde alışkanlığın arttığı madde bağımlılığı ve uyuşturucu’nun zararlarının anlatıldığı Tiyatro sahnesi 18.11.2014 Salı Günü Kültür Sinemasında üç seans olarak gösterime sunulacak. Ücretsiz olarak sahne alacak bu tiyatro sahnesini 7’den 70’e herkesin izlemesi tavsiye edilmektedir. 

Yetkililerden alınan bilgiye göre18-11-2014 Salı günü saat 10.00, 13.30 ve 19.00’da olmak üzere üç seans ve ücretsiz sahne alacak. 

Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucunun zararlarının konu olarak anlatıldığı “Pembe Aslında Siyahtır” isimli tiyatro sahnesi her gittiği ilde büyük beğeni toplamış ve ilgili kurumlar tarafından da tavsiye edilmiş bir tiyatro gösterisi olduğu ifade ediliyor. 

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın konu hakkında yaptığı açıklamasında, “Isparta Belediyesi olarak şehrimizi yaşanılabilir kentler arasında 1. Sıraya yükseltmek için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Şehrimizin alt yapı ve kalıcı asfalt kaplama çalışmalarında artık son aşamaya geldik. Bu hizmetlerimizi yerine getirirken başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın sosyal aktivitelerini artırmak adına hizmetlerimiz devam ettirdik. Bunun için konferanslar, müzikli eğlenceler ve çeşitli tiyatro gösterilerini Isparta’ya getirerek halkımız ile buluşturduk. Salı günü sahnelenecek olan tiyatro gösterisi kendi alanında önemli bir konuyu işlemektedir. Özellikle son yıllarda gençlerimizin düşmüş olduğu bataklığı konu etmektedir.madde bağımlılığı ve uyuşturucunun son yıllarda arttığı hepimiz tarafından görülmektedir.

Tiyatro bu konu üzerinde ders çıkarmak ve korunma yolları hakkında yol göstermektedir. 7’den 70’de tüm vatandaşlarımızın ücretsiz olan bu tiyatroyu izlemesini tavsiye ediyorum” dedi.