Jandarma Komutanlığı; sulama birliklerine ve belediyelere ait trafolardan kablo ve yağ hırsızlığı yapmak gayretinde olan şüpheli (3) şahsı suçüstü yakaladı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Merkez ilçeye bağlı Yazısöğüt köyünde trafo ve kablo hırsızlığı yapan (3) şüpheli şahsı suç aletleri ile birlikte yakalandı.
 
Jandarma Komutanlığı; sulama birliklerine ve belediyelere ait trafolardan kablo ve yağ hırsızlığı yapmak gayretinde olan şüpheli (3) şahsı takibe aldı. Yapılan takip sonucunda (3) şüpheli şahıs 14 Mart 2013 günü saat 01.00 sıralarında Merkeze bağlı Yazısöğüt köyünde Sav kasabası sulama birliği kooperatifine ait trafodan hırsızlık yaparken suçüstü yapıldı. Yaklaşık (8) m. yükseklikteki direkte bulunan trafonun üzerinde hırsızlık amaçlı faaliyet yaparken jandarma ekipleri tarafından etrafı sarılarak suç aletleri ile beraber (3) şüpheli yakalanmıştır.
 
Şüpheli şahısların hırsızlık suçlarında kullandıkları (3) çift iş eldiveni, keski, kurbağacık anahtarı, değişik ebatlarda bijon anahtarı, demir el teskeresi, kelebek bıçak vb. malzemelere el konuldu.
Şüpheliler 36 yaşındaki M.Ç., 18 yaşındaki M.E. (18) ve 38 yaşındaki Y.G. hırsızlık suçundan gözaltına alınarak haklarında adli işlemlere başlandı.