KADIAHMETOĞULLARI BATTI MI?
                Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin 2016 yılı itibariyle bitirilip, ilimizin ticaret hayatına kazandırılması beklenirken yaşanan son olaylar karamsarlık yaratıyor. 31.12.2015 tarihi itibariyle inşaat ruhsat süresi biten Kadıahmetoğulları, ruhsat yenilemeye başvurdu ancak 100 bin TL'lik harç parasını ödemiyor. Harç parası ödenmediği için ruhsat yenilenemiyor bu nedenle de yarım kalan inşaat devam ettirilmiyor. Diğer bir durum ise; Kadıahmetoğulları firmasının battığı yönünde çıkartılan söylentiler. Isparta'da birçok esnafa iş bedeli olarak kesilen çeklerin vadesinde ödenmediği için arkasının vurulduğu öğrenildi. Sanayide birçok küçük esnafın alacaklarını alamadığı, çeklerin vurulduğu için mağdur oldukları belirtiliyor. Bu çeklerin Kadıahmetoğulları'nın alt taşeronu Stil İnşaat adına kesildiği bildirildi. Antalya'da son 3 aydır Kadıahmetoğulları tarafından kesilen tüm çeklerin arkasının vurulduğu da edinilen bilgiler arasında.

CAMİNİN HALISINI DÖŞEYEN HALICI ESNAFI ENDİŞELİ
                Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nde yapılan caminin iç halı döşemesini yapan Tütüncüler Halı Sahibi Bekir Küçüktütüncü, haziran ve temmuz aylarına kesilen 113 bin TL'lik çekinin ödenmemesi durumunda ne yapacağını kara kara düşünüyor. Halının bedeli ödenmemesi durumunda ticareten mağdur olacağını belirten Bekir Küçüktütüncü, "Antalya piyasası ve Isparta piyasasından Kadıahmetoğulları tarafından verilen çeklerin arkasının vurulduğunu öğrendim. Bu endişe ile Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın'a koştum. 'Başkanım benim param ödenmezse biterim' diye konuştum. Belediyenin de 30 milyon TL alacağı var. Esnafların çeklerinin arkasının vurulduğunu duyuyorum. İnşallah biz de bu mağduriyeti yaşamayız. Caminin içine halı döşedim, söküp götürmeyi bile düşündüm ama Belediye Başkanımız 'bekle' dedi" diye konuştu.

Kadıahmetoğulları paralel kıskacında
                Antalya'da 'din sömürüsüyle bağış' suçlamasıyla gerçekleştirilen operasyon kapsamında aralarında Kadıahmetoğulları A.Ş'nin sahiplerinden Hilmi Ünal'ın da bulunduğu 20 kişi aranıyor. Ünal'ın Amerika'ya kaçtığı tespit edildi. Antalya'daki operasyon kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheliden 17'si tutuklandı, 7'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında 20 kişi de aranıyor.  Akdeniz