Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Sevim Gençay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Mevcut iktidarın hareket noktasına bakıldığında sosyal eşitlik ve adalet için bir eylem olarak başlayan çalışmaların geçen zamana rağmen kadının yaşamında bir iyileşme sağlayamadığını söyledi. 
 
 Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Sevim Gençay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla dün parti binasında basın toplantısı düzenledi. Partinin Kadın Kollarının diğer üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Gençay; “Dünya Kadınlar günü, ülkemizde ilk kez 1921yılında 8 Mart ‘Emekçi Kadınlar Günü’ olarak kutlanmaya başlandı. 1975 yılında daha yaygın olarak kutlandı ve sokağa taşındı. 
 
Her sene kuru gürültü ile sadece bir günlük kutlamanın bundan maddi kazanç sağlayan kesimlerin dışında kimseye faydası yoktur. Kadınlar ise sadece istismar edilmekle kalmakta ve bir insan olarak yapabilecekleri asıl hizmetlerden yoksun bırakılmaktadırlar. Toplum içerisinde en önemli rolü annelik olan kadın, çocuk doğurarak yaratılış sürecini devam ettirdiği için yanlış muameleyi hak etmiyor. Küreselleşme adına dünyayı tek bir kutup ekseni altında toplama planları yürütenler, toplumlarda ilk önce aile kavramını zayıflatarak tahribatlarına başlamışlardır. Dünya ülkelerini tehdit eden bu tehlike elbette bizim de ülkemizi içine çekmiş ve toplumumuzda aile kurumu zayıflatılmıştır. Görsel ve yazılı medya da çanak tutacak yayınlarla bu tahribata destek olmuştur. Bize ait kutsallar hiçe sayılarak, televizyonlarda diziler yayınlanmaktadır. Toplumumuz televizyon bağımlısı bir toplum haline getirilmiştir. Kadınlarımız televizyonlardaki yaşamlara özendirilmiş, aile içerisindeki birlik ve beraberlik yok olmuştur. Kızlarımız da bu olanlardan nasibini almış ve her istediğini yapmak özgürlüktür düşüncesiyle yönlendirilen gençler, doğruları görmekten yoksun kalmış ve bu yüzden de gelecekleri karartılmıştır. 
 
Bu gerçeğe inanarak, tüm kadınlarımızın da bu gerçeği görüp hak ettikleri yaşam seviyesini elde etmelerinin mücadelesini Saadet Partisi Çatısı altında sürdürmelerini öneriyor ve Saadet Partisine davet ediyoruz” dedi.