ÖZEL: ÖRNEK BİR ÇALIŞMA OLACAK
Senirkent'in ilk kez Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştığını aktaran Milletvekili Recep Özel, "İlçemize verdiğimiz sözleri tutmak için ilk günden itibaren çalışmalara başlandı. Burayı seviyoruz ve hizmetlerimizle de vatandaş 'İyi ki AK Partiyi seçtik' dedirteceğiz" diye konuştu
HEYBELİ: YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
120 dönümlük bir alana güzel bir yaşam alanı inşaa ettiklerini belirten Belediye Başkanı Kadir Heybeli, "Daha yolun başındayız, yapacak çok işimiz var. Millet Bahçesi çalışmalarının henüz üçte lirini yaptık. Bundan sonra da inşallah büyümeye gayret edeceğiz." dedi.
k Parti İsparta Milletvekili Recep Özel, İsparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti /lerkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu ve partililer, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli ve Ak ’arti Senirkent İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.
Geçtiğimiz aylarda Milletvekili Recep Özel ile Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etmiş, ziyaretten müjdeli haberlerle dönülmüştü.
»on32 Muhabirine açıklamalarda bulunan Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Millet Sahçesi'nin 120 dönümlük bir arazi içerisine kurulduğunu ve çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Saşkan Heybeli, "İlçemize millet bahçesi yapmaya karar verdik. 120 dönümlük bir alanı harika bir  yaşam alanına dönüştüreceğiz. Daha yolun başındayız, yapacak çok işimiz var. Millet Bahçesi çalışmalarının henüz üçte birini yaptık. Bundan sonra da inşallah büyümeye gayret edeceğiz. Allah devletimize, hükümetimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza zeval vermesin. Devletimizin sayesinde Sayın Vekilimiz sayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığından iyi yatırım aldık, daha da almaya devam edeceğiz. İnşallah bu yıl içerisinde burayı tamamen bitirmeyi hedefliyoruz." dedi. BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Millet Bahçesinin içerisinde düğün salonu, millet kıraathanesi, okuma salonları, yemek salonu, çocuk oyun parkı gibi bir çok aktiviteyi barındıracağını belirten Başkan Heybeli, "Tüm bu çalışmalarımızı bu yıl içersinde bitirmeyi hedefliyoruz. Pandemiden dolayı çalışmalarımız biraz yavaşladı ama bu açığı kapatacağız. Bu güzel çalışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a, Sayın Bakan Yardımcımız Fatma Varank'a, Sayın Milletvekilimiz Recep Özel'e ve devlet yetkililerimize çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

ÖZEL: SENİRKENT'E VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

Senirkent'e yapılan hizmetleri değerlendiren Ak Parti İsparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Kadir Heybeli'nin çalışmalarını büyük bir titizlikle takip ettiğini söyledi.

Senirkent'te yeni yaşam alanlarının oluşturulduğunu vurgulayan Özel, şöyle konuştu; "Bugün İsparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ile birlikte Senirkent'i ziyaret edelim istedik. Senirkent ilk defa 2019 seçimlerinde Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştı. Senirkent'te büyük iddialarımız vardı, Ak Senirkent yapacağız demiştik. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için de ilk günden itibaren çalışmalara başlandı. İlçemizin yaşam standardını yükseltmek için çalışıyor ve çabalıyoruz. Şehirlerde parklar yapılıyor, milletimiz için yaşam alanları yapılıyor. Biz de bunu Senirkent'e kazandıralım istedik. 120 dönümlük bir alana Millet Bahçesi'ni yapıyoruz. İsparta'ya bile bu kadar büyük bir yaşam alanı yapmıyoruz, o kadar büyük bir alanımız yok. Şuan da Senirkent'te çalışmaların 3'te l'i bitmek üzüre. 3'te 2'si kaldı. Burası bittiğinde diğer il ve ilçelere 

de örnek teşkil edecek bir çalışma olacak. Aynı zamanda yolların asfaltlanması, doğalgazı getirme çalışmalarımız da var. İnşallah Senirkent'te vatandaşa vermiş olduğumuz sözlerin tümünü tutacağız.

'İYİ Kİ AK PARTİ'Yİ SEÇTİK' DEDİRTECEĞİZ

İlçemizin merkezinde bulunan tarihi Camimizi Senirkent'e yakışır hale getireceğiz. Burayı seviyoruz ve hizmetlerimizle de vatandaş 'İyi ki AK Partiyi seçtik' dedirteceğiz. Kadir Başkanımızda bizim yüzümüzü kara çıkarmıyor. Senirkent'te yaşayanlar, Senirkentli olup; Ankara'da, İstanbul'da ve diğer illerde yaşayan vatandaşlar, buraya gelip gittiklerinde 'Evet, ilçemizdeki değişimler fark ediliyor' diyor. Bu da bizim göğsümüzü kabartıyor. Çalışan Belediye Başkanlarımızın yanında, çalışmayan Belediye Başkanlarımız da var ise vatandaş onlara gerekeni seçimlerde yapar. Biz hep çalışanların yanında olduk, onların yanında da olmaya devam edeceğiz"