Isparta'da sabaha karşı çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Çevredekiler tarafından fark edilen ve işyerlerinin bulunduğu alandaki yangın, vatandaşlar ve itfaiye ekibinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün sabahın erken saatlerinde Kafeler Caddesi olarak bilinen Kutlu Mahallesi'ndeki Buğday Caddesi'nde meydana geldi.

Isparta Kafeler Caddesi'nde bu sabaha doğru elinde benzin bidonu ile gelen 1 kişi bir işyerini yaklama çalışırken 4 işyerini daha yaktı. O anlar ise güvenlik kameralarına an ve an yansıdı.

Olay bugün Isparta Kafeler Caddesinde sabaha doğru meydana geldi. Motosikletle gelen 1 şüpheli elindeki benzin bidonunu bir işyerine dökmeye başladı. Daha sonra ise benzinin yere dökülmesiyle diğer işyerlerinin kapıları yanarak hasar gördü. Sabah işyerine gelen çalışanlar ise polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis şimdi şüpheliyi arıyor.

Çevrede bulunan bir oteldeki görevli durumu fark edince itfaiyeye haber vererek, yangın söndürme cihazıyla olaya müdahale etti.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin de gelmesiyle tamamen kontrol altına alınan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Yangında can kaybı yaşanmazken, bölgede hafif çapta maddi hasar oluştuğu öğrenildi. - ISPARTA

Kaynak: İHA