TBMM İnsan Hakları Komisyonu, Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

TBMM İnsan Hakları Komisyonu olarak Hainlere göz açtırmayan, insan hakkı için var olan, huzurun ve güvenin teminatı; Polis özel harekatı ziyaretimizde şehitlerimizi hatırladık. Gazilerimizle birarada olduk. ‬Onların terörle mücadelesindeki kararlılıklarını, hayatlarını ortaya koyarak gösterdikleri fedakarlıkları unutamayız.

Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, ayakta duran insanlar, basketbol sahası ve iç mekan

Dünyanın neresinde yollarına mayın döşenen, şehirlerine hendek kazılan bir yerde bunu yapan hainlere müsade edilir. Bunlar Berlin'in sokaklarında, Paris'in meydanlarında ya da New York'un caddelerinde yapılsa acaba hiç müsade edilir mi ? Kendi ülkelerinde asayişi ihlal eden en ufak bir harekete asla müsade etmeyen, en ağır yaptırımları uygulayan Batı, "Türkiye'de İnsan hakları ihlalleri var" diyerek iki yüzlülüğünü ortaya koymaktadır. Terörle mücadelede sivillere zarar gelmesin diye azami hassasiyet gösteren teröristlere de fırsat vermeyen özel harekat kuvvetlerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava