Kaldırımlar da detarjanlı suyla yıkanmaya başladı. 

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni bir uygulama başlatarak kaldırımları deterjanla yıkama kararı aldı.

 Yapılan Açıklamaya göre; Periyodik olarak caddeler de temizlik araçları ile süpürülerek temizleniyor. Belediye temizlik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek yolların deterjanla yıkanmasından sonra 6 mart, Mimar Sinan ve Cumhuriyet caddesinde ki kaldırımları da deterjanlı su ile yıkamaya başladı.

Bundan böyle Pazartesi günleri 6 Mart Caddesi ve Mimar Sinan Caddesindeki kaldırımlar Perşembe günü ise Cumhuriyet caddesindeki kaldırım periyodik olarak yıkanacak.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Parlakyıldız yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatı ile Zaman zaman işlek caddelerden gelen şikayetler neticesinde bu günden itibaren yeni bir uygulamaya başladık.

 Halkımızın yoğun olduğu Kaymakkapı, Cumhuriyet , 6 Mart ve Mimar Sinan Caddelerinde bulunan kaldırımlarımızı da haftada bir olmak üzere deterjanlı su ile yıkamaya başladık.

Rutin yapılan süpürme işlemlerimizin yanı sıra kaldırımları süpürmede kullandığımız temizlik aracımızı da yıkama işleminden sonra kalan suyu ve çöpleri temizlemede kullanıyoruz.

 Bu çalışmalarımızı ise caddelerimizin en boş olduğu gece yarısından sonra gerçekleştiriyoruz” dedi.

Deterjanla yıkanan kaldırımlara vatandaş şaşkın gözlerle baktı.