Emekli astsubay Mehmet Öztürk, yaşadığı kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Merhumun cenazesi, öğle namazını müteakip Göksöğüt Köyü'nden kaldırılacaktır. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz, merhuma Allah'tan rahmet niyaz ederiz.

Göksöğüt Köyü, bugün acı bir olaya sahne oldu. Emekli astsubay Mehmet Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Öztürk'ün ani vefat haberleri, köy halkını ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu.

347413074_797783748359682_899471593574043457_n

Ziya Zeynelgil için veda töreni yapılacak Ziya Zeynelgil için veda töreni yapılacak

Merhumun cenazesi, öğle namazının ardından köy camisinde kılınacak cenaze namazıyla birlikte son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine, ailesi, yakınları ve köy sakinlerince yoğun bir katılım bekleniyor.

Mehmet Öztürk'ün ani vefatı, birçok kişi tarafından büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Kendisi, emekli astsubay olarak uzun yıllar boyunca hizmet vermiş ve saygıyla anılmış bir bireydi.

Bu acı gününde, merhumun ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Allah'tan rahmet niyaz ediyor, merhuma Allah'tan mağfiret temenni ediyoruz. Göksöğüt Köyü ve çevresinde yaşayanların birlik ve dayanışma içerisinde olmalarını umuyoruz.