Türk Kamu-Sen İl Temsilciliği görevine Ali Balaban getirildi. Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini yürüten Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Camuzcu, görevini Türkiye Eğitim-Sen Isparta Şube Başkanı Ali Balaban'a devretti. Ahmet Camuzcu'nun başka bir ile tayin nedeniyle görevden ayrıldığı önümüzdeki günlerde de Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanlığı görevinden de istifa edeceği öğrenildi.
 
Göreve kısa bir süre sonra yeniden gelen Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Balaban, Türk Kamu-Sen'in sürekli büyüdüğünü ve her zaman kamu çalışanlarının yanında olduğunu belirtti. Türkiye Kamu-Sen'in siyasi baskılara ve olumsuzluklara rağmen her yıl büyüyerek, bugün 400 bine ulaştığını belirten Balaban, "Türkiye Kamu-Sen olarak sendikacılığa, memurumuza ve milletimize sağladığımız katkıların azımsanmayacak ölçüde olmasından dolayı mutluyuz.
 
Nabza göre şerbet vermeden, kimseye dayan-madan, kimseden korkmadan; yalnızca kamu görevlilerimizden aldığımız güçle yürüttüğümüz hak mücadelemizde şerefimizle devam ediyoruz."