Yusuf Ziya Günaydın'ın Cuma Günü Katıldığı Canlı Yayında Ateşgül'ün gelmesi için yalvaran Gazete ve Televizyon sahiplerinin kim olduğunu, Çünürde Aldığı arazilerin metrekaresini merak ediyoruz... Söz konusu canlı yayında, operasyon kapsamında tutuklu bulunan kayınbirader Mehmet Ateşgül'ün Isparta'ya gelmesi için kendisine öbek öbek insanların geldiğini özellikle gazete sahiplerinin ve Televizyon sahibinin kim olduğunu açıklayabileceğini söyleyen Yusuf Ziya Günaydın'a biz kamuoyu adına bu isimleri açıklaması talebinde bulunuyoruz.

Ayrıca, Yusuf Ziya Günaydın'ın Çünür Mahallesinde yeni imara açılan alandaki arazilerininde araziyi aldğı kişilerin buranın imara açılacağını bilip bilmediklerini, kendi söylemiyle satın aldığı bu 2 arazinin metre kareleri ailesindeki başka bireylerin buralardan başka arazi alıp almadığını merak ediyoruz.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Canlı yayında bu sorulara herzaman cevap verebileceğini söylemişti.

Bizde cevaplanmak üzere bu soruları soruyoruz, diğer konularda Belediye Basın bürosu aracılığı ile verilen ani cevapları bu konularla ilgili olarak ta bekliyoruz.

SÖZKONUSU YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ > >