Bu hafta başı bir haber yaptık. Kamuoyu Ateşgül’ü istiyor diye. Haberimiz gerçekten büyük bir ses getirdi.

DEMEK Kİ, ISPARTA HALKI GERÇEKTEN MEHMET ATEŞGÜL’Ü BELEDİYE’DE DANIŞMAN OLARAK istiyor sonucuna vardık.


Ispartalı bir köşe yazarı değerli büyüğümüz Bayram Akgün’ün bir yazısını okudum. Sayın Aygün, yine Gazeteci Yazar Şakir Aksöz’ün ‘Mehmet Ateşgül Gelmelidir’ yazısına da cevap vermiş.

 Gazetemizi, beni arayarak ulaşan Ispartalılar ve ilimizin önde gelen haber sitelerine yapılan yorumların yüzde 80’ni Mehmet Ateşgül’ün Isparta’ya gelmesi yönünde Ben şahsım adına Mehmet Ateşgül’ün 1999-2004 tarihleri arasında ki yöneticiliğini bilmiyorum.

 Ama, gazeteci büyüklerimden ve Isparta’nın önde gelen isimlerinden öğrendiğim kadarı ile, Mehmet Ateşgül gerçekten tam bir Isparta MİLLİYETÇİSİ,

Sayın Bayram Aygün hocam bu yazıyı, yazınıza cevap olarak nitelendirmeyin, biz Isparta’nın yerel basını olarak, gerçek bir Isparta sevdalısıyız. Isparta için taş üstüne taş koyanının elini öperiz. Biz Isparta’mız için gecemizi gündüzüme katıp çalışan insanlarız.

  Sizinde yazı yazdığınız siteye gelen yorumların yüzde 80’ni Mehmet Ateşgül’ün Isparta’ya gelmesini istiyor. Sizin tam böyle bir zamanda çıkıp da; “Sayın Ateşgül yetkili Başkan yardımcılığına getirilip belediye ipleri (söz yerinde ise) Sayın Ateşgül’ e verilirse vatandaş ne der!

“Ey MHP’liler hep sokakta mı bağırırsınız?

Aranızda hiç mi Sayın Günaydın’a yardımcı birini bulamadınız?

Sizin partinizin seçilen başkanına bir yardımcı bulmak bir gazeteciye mi düştü, uyuyor musunuz” demezler mi?”

 DEMEZLER hocam, Demezler, Isparta halkı kendisi için taş üstüne taş koyan insanı unutmaz.

  Değerli okuyucularım, sitelere Mehmet Ateşgül hakkında gelen yorumlardan bazılarını özetle sizlere aktarmak istiyorum; “Belediye’ye ağlayarak geleni, gülerek gönderirdi. Gelmesi gerekiyor o olmazsa olmaz.

 Isparta belediyesindeki karışıklık koordine eksikliği çok fazla bunları Ateşgül’ün dışında kimse çözemez bence ikna edilip getirilmesi gerek Ateşgül bu memleketin çocuğu Ispartalı yani ithal değil tanıdığımız bildiğimiz biri ve başarılı unutmayalım ki meyve veren ağaç taşlanır.

   Eğer geçen dönemde bir hatası olsaydı şuan cezaevinde olurdu buradan Mhp yönetimi ve sayın başkana sesleniyorum o gelmezse eğer siz başarılı olamazsınız.

  Bizde elli yer gezeriz artık belediyede işimizi görmek için Allah verede Ateşgül’ün olmadığı belediyeye işimiz falan düşmese gelsin artık lütfen gelsin ki Mhp gönül vermiş dostlarınız olarak Isparta adına faydalı birşeyler yapın” diyerek gelmesini isteyen vatandaşlarımız var.

Sonuç olarak diyorum ki, Bu Isparta’da Isparta Belediyesi de bizim...

Saygılarımla...