Isparta'da bir kadının çantasını çaldıktan sonra kaçmak isterken yakalanan 2 kişinin, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde çıkan silahlı kavgada 2 kişinin ölmesine neden oldukları belirlendi.

   İddiaya göre, 2 Kasım 2006 tarihinde Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 4-5 kişi oldukları tahmin edilen bir grupla Adıyaman'ın Kahtalı nüfusuna kayıtlı Cumali Çayır arasında, 200 YTL'lik alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu, Cumali Çayır ile olay yerine 100 metre mesafede mangal yakmaya çalışan Ahmet Tosun isimli vatandaş vurularak yaralandı.

     Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çayır ve Tosun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından A.M. (Ayhan Meşe) ve olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen M.A. (Metin Altınbaşak) kayıplara karıştı.

     Olaydan sonra Isparta'ya kaçan A.M. ve M.A., Cumhuriyet Caddesi Aygaz Bayii önünde Arzu Dönmez isimli kadının çantasını alıp kaçtı. Emniyet yetkilileri tarafından olaydan hemen sonra yakalanan zanlıların sorgulamasında, Antalya'da cinayet suçundan arandıkları tespit edildi.

    Dün Isparta Adliyesi'nde ifade veren zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.