Kar kaplanı lakaplı Akut Başkanı Nasuh Mahruki Isparta’dan geçti.  

SDÜ öğretim üyesi Ali Şenkaynağı başkanlığında kurulacak olan AKUT ISPARTA birimi için, çalışmaları yerinde görmek üzere Akut Başkanı Nasuh Mahruki ve  Antalya Akut Birim Başkanı Yılmaz Sevgül’le birlikte Isparta'ya geldi ve çalışmaları yerinde inceledi.

Valilik ve Üniversite’den sonra, Göldoks Göller Bölgesi Doğa Sporları Hobi Kulubü Derneğinide ziyaret eden Nasuh Mahruki ve ekibi, Göldosk’tan tam destek sözü aldı.

Akut Başkanı Nasuh Mahruki ,  Antalya Akut Birim Başkanı Yılmaz Sevgül, Isparta Akut Birim Başkanı Ali Şenkaynağı, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, Isparta Ticaret Odası Başkan yardımcısı ve Göldosk Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  Göldosk Yönetim Kurulu ve Göldosk Üyelerinin hazır bulunduğu toplantı samimi bir havada geçti.

Şükrü Başdeğirmen başkanlığında faaliyetlerini sürdüren Göldosk’ta Isparta’da Kurulacak Akut’un bölgemize çok büyük  faydasının dokunacağını, kesinlikle doğru bir karar olduğununun altını çizdi. Akut’a ihtiyaç duyulmasının arzu edilmediğini ama, bu tür birimlerinde kaçınılmaz olduğunu belirttiler.

Her Pazar doğa yürüyüşleri yapan Göldosk,  kendi içinden oluşturacakları ekibi Akut için hazırlayacaklarını ve Akut’un hizmetine sunacaklarını ve seve seve Akut’un arka bahçesi olmaya hazır olduklarını belirttiler.