Hafta başından itibaren tüm yurtta etkili olan soğuk ve yağışlı hava, yarın iç ve batı bölgeleri terk edecek. Hava sıcaklığı Marmara ve Ege'den başlamak üzere tüm yurtta artacak.
     Haber32 muhabirinin, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, yarın doğu Akdeniz, Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay yağmurlu, Orta ve doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Sivas, Yozgat, Kayseri, Niğde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile sabah ilk saatlerde İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Zonguldak çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.
     Hafta sonu Kars, Ardahan, Artvin ve Rize çevreleri kar yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.
     Gündüz sıcaklıkları yarın Marmara ve Ege bölgelerinde, hafta sonu Doğu Anadolu bölgesi dışında kalan tüm yurtta hissedilir derecede artacak, gece sıcaklıklarında önemli değişiklik olmayacak.
     Gece sıcaklıklarının düşük olması sebebiyle yarın; Marmara, İç Ege ve İç Anadolu'da, hafta sonu Ege ve Akdeniz kıyıları ile güneydoğu Anadolu bölgesi dışında tüm yurtta buzlanma ve don olayı görülecek.
     Hafta sonunda Marmara ile iç ve doğu bölgeler sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek.
     Vatandaşların ve ilgililerin, gece ve sabah saatlerinde beklenen sis ve buzlanma ile Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde beklenen muhtemel çığ riskinin oluşturacağı olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor.