Isparta Valiliği Özel Kalem Müdürü Yılmaz Karadem 14 Şubat itibariyle yaş haddinden emekli olmasına rağmen büyük bir fedekarlığa imza atarak herkesin takdirini kazandı. 

Yaklaşık 40 yıllık memuriyet hayatında 7 yıl yazı işleri memurluğu, 9 yıl şeflik ve 25 yıl özel kalem müdürlüğü görevlerini başarıyla ifa eden Yılmaz Karadem, 14 Şubatta memuriyet hayatına son noktayı koymuştu.

Karadem şu anda emeklliğin tadını çkartıyor olmasına rağmen büyük bir fedekarlık örneği gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta ziyareti öncesinde Özel kalem müdürlüğü tecrübesi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Isparta ziyareti öncesinde görevini terketmeyerek büyük bir fedakarlık örneği gösterdi. Karademin bu jesti ve örnek davranışı başta Vali Seymenoğlu olmak üzere valilik çalışanları tarafından da büyük bir takdir karşılandı.

Karadem 40 yıllık memuriyet hayatında bugüne kadar birçok Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakan ve üst düzey misafirleri karşılamış, görevini başarı ile yerine getirmişti. karadem son görevini yine bir Cumhubaşkanına yaparak adeta final yapmış oldu.